PROGNOZA METEO pe trei zile. Temperaturi scăzute şi precipitaţii abundenteÎn Bucureşti, cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab. Temperatura minimă va fi de 3...5 grade.

Vin ploile in Bucuresti! PROGNOZA METEO pe TREI ZILE
Vin ploile în Bucureşti! PROGNOZA METEO pe TREI ZILE
Foto: fanatik.ro

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI LUNI. În Bucureşti, vremea se va menţine rece ziua, când temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 14 grade. Cerul va avea înnorări, mai accentuate spre seară si noaptea şi temporar va ploua, posibil moderat cantitativ. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în cursul nopţii.

PROGNOZA METEO BUCURESTI MARTI. În Bucureşti, vremea va fi închisă şi rece, temporar va ploua, iar vântul va avea unele intensificări în prima parte a intervalului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 14 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI MIERCURI. În Bucureşti, vremea va fi rece. Cerul, mai mult noros în cursul zilei, când temporar va mai ploua, se va degaja treptat în cursul nopţii. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 16 grade.

 ÎN ŢARĂ

Luni, vremea se va menţine rece pentru această dată. Pe parcursul zilei, cerul va avea înnorări temporare şi trecător va ploua slab, pe arii restrânse în Banat, Oltenia şi Muntenia şi, cu totul izolat, în celelalte regiuni. Spre seară şi noaptea, înnorările se vor accentua treptat, îndeosebi în jumătatea de sud a ţării, unde va ploua pe arii relativ extinse. În restul teritoriului ploile se vor semnala local. Cantitătile de apă vor depăşi punctiform 15 l/mp. La munte, la peste 1800 m, spre sfârşitul intervalulului, se vor semnala precipitatii mixte. Vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificări noaptea în sud şi la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 10...11 grade în Oltenia si 17...18 grade în Dobrogea şi estul Munteniei. La începutul intervalului, pe arii restrânse, va fi ceaţă.

Marţi, vremea va fi închisă si rece. Cerul va fi mai mult noros, va ploua temporar în toate regiunile, iar în zona montană precipitatiile vor fi şi sub formă de lapovită si ninsoare. Îndeosebi în est şi sud-est, cantitătile de apă vor depăşi local 15...20 l/mp şi izolat 40...50 l/mp. Vântul va sufla slab si moderat, cu intensificări la munte, în centrul si în sud-estul teritoriului. Temperaturile maxime se vor situa între 7...8 grade în nordul Moldovei şi 18...19 grade în Dobrogea şi, izolat, în Muntenia.

Miercuri, vremea va fi în continuare închisă si rece. Îndeosebi ziua, va ploua temporar în cea mai mare parte a tării, iar la munte precipitatiile vor fi şi sub formă de lapovită si ninsoare. Cantitătile de apă vor fi mai însemnate, în special în est si nord-est. Vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificări pe litoral. Temperaturile maxime se vor situa între 8...9 grade în estul Transilvaniei şi în nordul Moldovei si 19 grade în Dobrogea.

Joi, vremea se va ameliora sub aspectul precipitaţiilor, dar se va menţine mai rece decât în mod obişnuit la această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări, mai ales ziua, în nordul, centrul şi nord-estul ţării, unde local va mai ploua, iar în restul teritoriului ploile se vor semnala cu totul izolat. La munte, la altitudini mari, precipitaţiile, slabe cantitativ, vor fi şi sub formă de lapoviţă sau ninsoare. Vântul va sufla slab si moderat, cu intensificări în zona montană înaltă şi, temporar, în restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor situa între 8...9 grade în nord şi 18 grade în sud.

Vineri şi sâmbătă, vremea se va menţine rece pentru această perioadă, iar probabilitatea pentru precipitaţii va fi mai mare la mijlocul intervalului.

Etichete: Bucureşti, cum va fi vremea in bucuresti, meteo bucuresti, prognoza meteo

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE