PROGNOZA METEO pe trei zile. Vreme rece și precipitații, în București și în țarăPROGNOZA METEO. Pentru următoarele trei zile, meteorologii prognozează valori termice mai scăzute decât cele normale climatologic pentru această perioadă din an. Mai mult, îşi vor face apariţia şi precipitaţiile.

PROGNOZA METEO pe trei zile. Vreme rece si precipitatii, in Bucuresti si in tara
PROGNOZA METEO pe trei zile. Vreme rece și precipitații, în București și în țară
Foto: kanald.ro

PROGNOZA METEO. Vineri, valorile termice vor fi mai scăzute decât cele normale climatologic pentru această perioadă din an, iar cerul va fi mai mult noros. Va ploua local în regiunile nord-vestice şi pe arii restrânse în rest. În nordul Carpaţilor Orientali, în cursul nopţii, vor fi posibile şi precipitaţii mixte. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 9 grade în nordul Moldovei şi 17 grade în Banat şi pe litoral.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI. Este rece şi în acestă zi în Capitală. Temperatura nu trece de 14...15 grade, dar măcar vântul se mai domoleşte. Cerul va fi mai mult noros şi trecător va ploua slab.

PROGNOZA METEO. Sâmbătă, valorile termice se vor menţine mai scăzute decât cele normale climatologic pentru această perioadă din an. Cerul va fi noros, iar aria ploilor se va extinde treptat, începând din sud-vest. Pe arii restrânse, îndeosebi în Banat, Oltenia şi la munte, cantităţile de apă vor fi însemnate, iar în zona Carpaţilor Orientali, în cursul nopţii, se vor semnala şi precipitaţii mixte. Vântul va avea intensificări temporare, mai ales în sud şi centrul teritoriului, precum şi în zona montană. Temperaturile maxime se vor încadra între 6 grade în Moldova şi 18 grade în vest şi centru.

În Bucureşti, vremea se va menţine rece pentru această perioadă. Cerul va fi mai mult noros şi va ploua, cu precădere seara şi noaptea. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare. Temperatura maximă va fi de 12...13 grade.

PROGNOZA METEO. Duminică, valorile termice vor fi în scădere faţă de intervalul anterior în majoritatea zonelor, caracterizând o vreme rece, chiar deosebit de rece în nord-est. Cerul va fi noros, pe arii extinse va ploua, iar cantităţile de apă vor fi local mai însemnate. Îndeosebi în zona Carpaţilor Orientali, precum şi în jumătatea nordică a Moldovei se vor semnala precipitaţii mai ales sub formă de ninsoare. Vântul va prezenta intensificări temporare în cea mai mare parte a teritoriului, cu viteze mari la rafală în sud şi sud-est, iar în zona montană va sufla tare. Temperaturile maxime se vor încadra între 3 grade în nordul Moldovei şi 18...19 grade în sudul litoralului.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI. În Bucureşti, vremea va fi deosebit de rece pentru această dată calendaristică, urmând a se înregistra o temperatură maximă de 10...11 grade. Înnorările vor persista, va ploua şi se vor cumula cantităţi de apă mai însemnate, iar vântul va prezenta intensificări susţinute pe tot parcursul intervalului.

Citeste mai mult pe RTV.NET.

Etichete: prognoza meteo bucuresti, vremea 3 zile, vremea în weekend

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE