PROGNOZA METEO pentru 3 zile. Când începe să se încălzească în BucureştiVREMEA ÎN BUCUREŞTI. Meteorologii anunţă, în continuare, vreme instabilă în Bucureşti, însă de miercuri temperaturile cresc faţă de zilele precedente, ajungând până la maxime de 24 de grade.

Prognoza meteo
Prognoza meteo

VREMEA ÎN BUCUREŞTI LUNI. Vremea va fi instabilã. Cerul va avea înnorãri, mai accentuate în prima parte a zilei, când temporar va ploua. Condiţii pentru averse slabe vor fi şi spre searã, dar cu o probabilitate mai redusã. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximã va fi de 17...18 de grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI MARŢI.  Cerul, mai mult senin în prima parte a zilei, va avea unele înnorãri spre searã, dar condiţiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 21 de grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI MIERCURI. Cerul va fi variabil, cu înnorãri în prima parte a zilei şi, din nou, noaptea, dar condiţiile de ploaie slabã vor fi reduse. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã, uşor mai ridicatã decât în ziua precedentã, va fi de 22...24 de grade.

Etichete: prognoza meteo, vremea în bucureşti, VREMEA ÎN BUCUREŞTI luni 9 mai

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE