PROGNOZA METEO pentru 3 zile. Cum va fi VREMEA în BucureştiPROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Meteorologii anunţă vreme urâtă pentru zilele următoare. În timp ce în ţară va fi un val de ninsori şi ploi, în Bucureşti vremea se va menţine închisă şi rece. Sâmbătă temperaturile cresc uşor.

Cum va fi vremea in Bucuresti
Cum va fi vremea în Bucureşti

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI MIERCURI. Vremea va fi închisă şi rece. Temporar va ploua şi se vor cumula cantităţi de apă în jur de 10 l/mp. Vântul se va intensifica, cu viteze la rafală de peste 50 km/h. Temperatura maximă nu trece de 7...8 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI JOI. Vremea se va menţine închisă şi rece pentru acestă dată, cu maxime de 8..9 grade. Temporar va mai ploua, dar slab cantitativ, iar vântul va sufla cel mult moderat.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI VINERI. Vremea se va menţine rece pentru această perioadă, cu 9...10 grade dupa amiza. Cerul va fi mai mult noros şi trecător, îndeosebi în cursul zilei, este posibil sã mai plouă slab.

ÎN ŢARĂ:

PROGNOZA METEO MIERCURI. Vremea va fi închisă şi mai rece decât în mod obişnuit la această datã, în majoritatea zonelor. Aria precipitaţiilor va cuprinde toată ţara, începând dinspre sud-vest. Vor fi ploi, iar spre seară şi noaptea, în estul şi în sud-estul Transilvaniei, precum şi în nordul şi vestul Moldovei, precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare.

În zona montană vor predomina ninsorile, mai abundente în Carpaţii Meridionali şi Orientali, unde se va depune strat nou de zăpadă. Cantităţile de apă vor depăşi local 25-30 l/mp în sudul Banatului, zona deluroasă din Oltenia, Muntenia şi sudul Moldovei şi pe arii restrânse chiar 40...50 l/mp. Vântul se va intensifica în cea mai mare parte a ţării, iar rafalele vor depăşi 50...60 km/h în sud şi la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 4 grade în estul Transilvaniei şi cel mult 12 gr in Maramures.

PROGNOZA METEO JOI. Precpitatiile vor mai cadea temporar in buna parte a tarii, indeosebi în sud, in centru şi in est şi pe spaţii mai restrânse în rest. Acestea vor fi sub formă de ploaie, mixte în jumătatea de nord a Moldovei, în estul Transilvaniei şi în dealurile subcarpatice, iar la munte vor predomina ninsorile. Cantităţile de apă vor mai depăşi izolat 15 l/mp. Vântul va avea intensificări temporare în partea de est şi sud-est a ţării, unde viteza la rafală va depăşi 50 km/h şi trecător în rest. Sub aspect termic va fi o vreme rece cu maxime intre 3 grade in nordul Moldovei si cel mult 12 grade pe litoral si in sudul Olteniei.

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea se va ameliora sub aspectul precipitaţiilor, dar se va menţine rece pentru această dată. Cerul se va menţine mai mult noros în sud-vestul teritoriului, unde va mai ploua, iar la munte, pe arii restrânse, vor fi precipitaţii predominant sub formă de ninsoare. În restul ţării cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în cursul zilei, dar numai cu totul izolat vor mai fi posibile precipitaţii slabe. Vântul va avea intensificări temporare în est şi sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 3 grade în nordul Moldovei şi 11...12 grade, izolat în regiunile intracarpatice. În timpul nopţii cand temperaturile scad sub pragul de inghet, se va produce brumã, local în nord şi nord-est şi izolat în rest.

TENDINTA. Sambata temperaturile cresc uşor, vor fi cam intre 4 si 12 grade, asadar e inca rece pentru sfarsitul lunii martie. Izolat mai ploua slab in centru si in sud iar munte mai cad ceva precipitatii mixte insotite de vant mai alert. In noaptea de sambata spre duminica se va produce bruma in jumatate anordica, dar de duminica vremea se incalzeste iar precipitatiile vor fi slabe si pe arii restranse.

Sursa: RomaniaTV.net.

Etichete: cum va fi vremea, vreme, vreme bucuresti, vreme martie bucuresti, vreme miercuri bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE