PROGNOZA METEO pentru Bucureşti. Când se încălzeşte vremeaPROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă temperaturi foarte scăzute în zilele următoare. Dimineaţa, dar în special noaptea, pe spaţii mici, va fi ceaţă. De joi, vremea începe să se încălzească. Vineri, temperaturile maxime se vor încadra între 6 și 16 grade.

Vremea in Bucuresti
Vremea in Bucuresti
Foto: www.activenews.ro

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI MIERCURI. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare seara şi noaptea. Vântul va sufla slab până la moderat. Spre sfârșitul intervalului, vor fi condiţii de ceață. Temperatura maximă va fi de 7...8 grade, iar cea minimă se va situa între -3 și -1 grad.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI JOI. Vremea se va încălzi. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea, iar spre sfârșitul intervalului vor fi condiţii de ceaţă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 10...11 grade, iar cea minimă de 0...1 grad, ușor mai coborâtă în zona preorășenească.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI VINERI. Vremea va continua să se încălzească ușor. Cerul va fi mai mult senin, însă dimineaţa dar mai ales noaptea va fi ceaţă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 12...13 grade, iar cea minimă de 2...4 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI SÂMBĂTĂ. Regimul termic va fi caracterizat de valori de temperatură ușor mai ridicate decât mediile multianuale specifice acestei date din an. Cerul va fi variabil, însă dimineața și noaptea se va semnala ceață asociată trecător cu burniță. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 13...14 grade, iar cea minimă de 6...7 grade.

ÎN ŢARĂ

PROGNOZA METEO MIERCURI. Cerul va avea înnorări în regiunile intracarpatice şi vor fi precipitaţii slabe în Crișana, Maramureş, local în Banat şi pe arii restrânse în Transilvania, ziua - predominant sub formă de ninsoare, iar spre seară și în cursul nopții şi sub formă de lapoviță și ploaie, favorizând producerea de polei. În restul teritoriului cerul va fi temporar noros şi doar izolat în Moldova se vor semnala precipitaţii slabe, predominant ninsori. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane și în Delta Dunării. Dimineaţa, dar în special noaptea, pe spaţii mici, în special în sud şi est va fi ceaţă. Temperaturile maxime se vor încadra între -3 și 8 grade, iar cele minime vor avea valori de la -7 grade în depresiuni, până la 3 grade în sudul Banatului.

PROGNOZA METEO JOI. Vremea se va încălzi față de ziua precedentă în cea mai mare parte a țării. Pe parcursul zilei cerul va fi variabil, cu înnorări în vestul, nord-vestul și centrul teritoriului, însă doar izolat vor fi precipitații slabe, predominant sub formă de ploaie, în Crişana, nord-vestul Transilvaniei şi Maramureş, iar în zona montană înaltă aferentă și sub formă de lapoviță și ninsoare. Izolat, vor fi condiţii de producere a poleiului. Noaptea,

cerul va deveni mai mult senin, iar în zonele joase de relief, pe arii restrânse va fi ceață, asociată izolat cu burniţă. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 grade în Transilvania și 12...13 grade în sudul Banatului și Oltenia, iar cele minime se vor încadra între -5 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 6...7 grade în Dealurile de Vest şi pe litoral.

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea va fi în general frumoasă și va continua să se încălzească, urmând astfel a se înregistra în majoritatea zonelor valori termice în general ușor mai ridicate decât cele climatologic specifice acestei date din an. Cerul va fi mai mult senin, însă în zonele joase de relief, dimineața dar mai ales noaptea, local va fi ceață sau nebulozitate joasă, asociată izolat cu burniţă. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în special în estul teritoriului și pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 6 și 16 grade, iar cele minime, în general, între -3 și 7 grade.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ. Valorile termice vor continua să crească, caracterizând o vreme caldă pentru această dată din an îndeosebi în regiunile vestice, nord-vestice și centrale. Cerul va fi variabil, cu înnorări în prima parte a zilei în nord-est, iar în a doua parte a intervalului în special în vest, nord-vest și centru, unde pe arii restrânse va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificăi în nordul Moldovei, sudul Banatului și la munte. Dimineața, dar mai ales noaptea în zonele joase de relief cu precădere din sud și sud-est local va fi ceață asociată trecător cu burnițe sau ploi slabe. Temperaturile maxime se vor încadra între 7 și 16 grade, iar cele minime între 0 și 10 grade.

TENDINŢA

PROGNOZA METEO DUMINICĂ, LUNI, MARTI. Se va menține caldă în cea mai mare parte a țării, apoi valorile de temperatură vor marca o scădere, apropiindu-se de normele perioadei. Trecător, în special în regiunile extracarpatice, pe arii restrânse vor fi burnițe sau ploi slabe.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Valorile termice se vor menține ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă din an, iar probabilitatea de apariție a burnițelor sau ploilor slabe va fi ridicată.

Etichete: Bucureşti, cum va fi vremea, meteo, prognoza meteo, vremea în bucureşti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE