PROGNOZA METEO pentru BUCUREŞTI. Cum va fi vremea în WEEEKEND în CapitalăPROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă vreme închisă pentru zilele următoare. În weekend, cerul va fi temporar noros şi pe arii restrânse, mai ales dimineaţa, va fi ceaţă. De marţi, valorile termice se vor menține sub cele normale pentru această perioadă

Cum va fi VREMEA in Bucuresti, in urmatoarele trei zile: Prognoza METEO pentru Bucuresti
Cum va fi VREMEA în București, în următoarele trei zile: Prognoza METEO pentru București
Foto: hotelrazvan.com

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI VINERI. Cerul va avea înnorări, cu precădere la începutul zilei dar si in noaptea urmatoare, iar dimineaţa vor fi condiţii de ceață. Vântul sufla slab. Iar temp maxima se va situa în jurul valorii de 9 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI SÂMBĂTĂ. Vremea va fi predominant închisă, iar dimineață vor fi condiţii de ceaţă şi burniţă. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 7...8 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI DUMINICĂ. Cerul va avea înnorări. Dimineata vor fi conditii de ceata apoi trecător va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 7...8 grade.

PROGNOZA METEO VINERI. Temperaturile vor caracteriza o vreme caldă la munte, dar parţial şi în regiunile intracarpatice şi în dealurile sudice, în timp ce în celelalte zone vor fi apropiate de mediile multianuale ale datei. Aceasta inseamna maxime in general intre 4 grade in Moldova si 14 grade in Dealurile Crisanei si ale banatului, dar in zonele joase cu ceata mai persistenta sunt posibile si maxime mai scazute de 4 grade. Cerul va avea înnorări, cu precădere în prima parte a zilei şi noaptea, în sudul si estul țării şi va fi temporar noros în restul teritoriului. În zonele joase, local va fi ceaţă, posibil asociată cu burniţă, iar în regiunile din extremitatea de nord şi nord-est, trecător şi izolat, va ploua slab. Vântul va sufla slab până la moderat.

PROGNOZA METEO SAMBATA. În interiorul arcului carpatic, vremea se menţine caldă, cerul va fi temporar noros şi pe arii restrânse, mai ales dimineaţa, va fi ceaţă. În zonele extracrpatice valorile termice vor fi apropiate de cele specifice perioadei şi cu precădere în zonele joase de relief, vremea va fi predominant închisă, cu ceaţă şi trecător burniţă. În cursul nopţii va ploua slab în Banat, Oltenia şi pe spaţii mai mici în Crișana și Muntenia. Vântul va sufla cu unele intensificări pe crestele montane şi în sudul Banatului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 grade in nordul Moldovei si 14 grade in Dealurile Crisanei si ale Banatului.

PROGNOZA METEO  DUMINICA. Cerul va avea înnorări şi va ploua, în primele ore ale zilei în vest si în sud-vest, iar apoi în jumătatea nordică si izolat în restul teritoriului. Seara si noaptea, în regiunile nordice și centrale vor fi precipitații și sub formă de lapoviță si ninsoare. În zona montană, treptat, vor predomina ninsorile. Vântul va sufla în general moderat, cu intensificări la munte. Va mai fi ceață, în primele ore ale zilei, dar pe spații mici, în est, in centru si in sud. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 5..6 grade in estul Transilvaniei si 12 grade in sudul Banatului.

TENDINTA LUNI vremea se va răci în cea mai mare parte a țării, astfel că temperaturile maxime se vor încadra între 0 și 9 gr, marti va fi chiar mai frig , intre -3 si 6 grade, dupa ce dimineata vor fi temperaturi sub pragul inghetului in aproape toata tara, dar temperaturi sub cele normale vor fi pana in prima zi a lunii decembrie. Luni vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare, local în nord, centru și est și cu totul izolat în restul teritoriului. La munte va ninge si vantul va sufla destul de tare.

PROGNOZA METEO DE MARTI PANA JOI. Valorile termice se vor menține sub cele normale pentru această perioadă. Probabilitatea de precipitații va fi ridicată, îndeosebi în regiunile nordice, estice și centrale. În zonele joase vor fi condiții de ceață, mai ales dimineața.

Etichete: cum va fi vremea, meteo, prognoza meteo, TEMPERATURI SCAZUTE BUCURESTI, vremea în bucureşti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE