PROGNOZA METEO pentru BUCUREȘTI. Vreme deosebit de rece în CapitalăPROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă că vremea va fi mult mai rece decât în mod obişnuit în prima decadă a lunii octombrie. Cerul va fi variabil, cu înnorări în prima parte a zile, în unele zone va ploua

Vreme ploioasa in Bucuresti
Vreme ploioasă în Bucureşti

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI SÂMBĂTĂ: Vremea va fi mai rece decât în mod normal la această dată, astfel că temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 13 grade. Cerul va avea înnorări în prima parte a zilei când vor mai fi condiţii să plouă slab, apoi va deveni variabil la senin, însă spre sfârşitul nopţii se va semnala ceaţă. Vântul va sufla slab si moderat.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI DUMINICĂ: Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, însă dimineaţa şi noaptea vor fi condiţii de ceaţă. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 15...16 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI LUNI. Vremea va fi rece pentru această dată din an. Cerul va avea înnorări, mai accentuate seara si în cursul noptii când temporar va ploua. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 13...14 grade. În orele dimineţii vor fi condiţi de ceaţă.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ. Vremea va fi mult mai rece decât în mod obişnuit în prima decadă a lunii octombrie, astfel că temperaturile maxime se vor încadra între 8 grade in Moldova si 17 grade in sudul Olteniei. Cerul va fi variabil, cu înnorări în prima parte a zilei în regiunile sud-estice unde local va mai ploua, dar şi la munte unde pe spaţii mici vor mai fi precipitaţii slabe, predominant ninsoare. În extremitatea de est se mai pot cumula izolat 15 l/mp. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în prima parte a intervalului în Dobrogea, Bărăgan şi sudul Moldovei, unde viteza va depăşi local 50...60 km/h. Spre dimineaţă se va produce brumă pe arii restrânse în nordul şi în centrul ţării şi izolat în zona deluroasă din restul teritoriului, iar în zonele joase vor fi condiţii de ceaţă.

PROGNOZA METEO DUMINICA. Vremea va fi în general frumoasă, valorile termice diurne vor marca o crestere în cea mai mare parte a tării, însă dimineaţa şi noaptea vor fi reci. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 9 grade in estul Transilvaniei si 18 grade in sud si sud-est. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în nord-vest şi centru, apoi şi în regiunile sud-vestice, dar numai izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab si moderat. Pe spaţii restrânse, mai ales dimineaţa şi noaptea, va fi ceaţă, iar izolat se va produce brumă.

PROGNOZA METEO LUNI. Valorile termice vor continua să caracterizeze o vreme mai rece decât ar fi normal pentru această perioadă din an. Pe parcursul zilei, cerul va avea înnorări temporare şi doar pe spatii mici, trecător va ploua slab. Începând de seara nebulozitatea se va accentua în special în jumătatea sudică a teritoriului, unde va ploua pe arii extinse si izolat se vor cumula cantităti de apă însemnate. La munte, la peste 1500 m se vor semnala si precipitatii mixte. Vântul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 grade in estul Transilvaniei si 17 de grade pe litoral si in delta. Dimineaţa, pe arii restrânse va fi ceaţă.

 TENDINTA

MARTI - Vremea va fi închisă si rece. Înnorările vor persista, va ploua temporar în toate regiunile, iar în zona montană precipitatiile vor fi sub formă de lapovită si ninsoare. Local cantităsile de apă vor fi însemnate. Vântul va sufla slab si moderat, cu intensificări la munte, în centru si în sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 6 si 14 grade, uşor mai ridicate în sud-est. (6 grade in estul Transilvaniei si 17 grade in Dobrogea)

MIERCURI si JOI - Vremea se va menţine deosebit de rece pe tot parcursul intervalului, va ploua în toate regiunile, iar în zonele montane si submontane va ninge.

Etichete: cum va fi vremea, vremea, vremea în bucureşti, vremea în Capitală

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE