PROGNOZA METEO pentru BUCUREŞTI. Vremea se răceşte şi devine instabilăVREMEA ÎN BUCUREŞTI. Temperaturile scad marţi faţă de ziua precedentă, ajungând până la maxime de 23 de grade. Procesul de răcire continuă miercuri, când temporar va ploua, însă joi, vremea se mai încălzeşte.

PROGNOZA METEO pentru trei zile. Cum va fi vremea in Bucuresti
PROGNOZA METEO pentru trei zile. Cum va fi vremea în Bucureşti

VREMEA ÎN BUCUREŞTI MARŢI, 19 APRILIE. Vremea se va răci accentuat faţă de ziua precedentă şi va deveni instabilă. Vor fi înnorari, mai accentuate după-amiaza şi noaptea, când vor fi si averse, moderate cantitativ, însoţite de descărcări electrice şi vânt ceva mai activ. Temperatura maximă va fi de 22-23 de grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI MIERCURI, 20 APRILIE. În Capitala, temperaturile mai scad si vremea devine racoroasa pentru aceasta data, cu maxime doar in jur de 15 grade. Norii acopera cerul o buna parte a zilei si temporar va mai ploua.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI JOI, 21 APRILIE. În Bucureşti, vremea va fi frumoasă, cu nori putini pe cer si vant cel mult moderat. Temperatura maximă, în creștere ușoară față de ziua precedentă, va fi de 18...19 grade.

Sursa: romaniatv.net

Etichete: prognoza meteo trei zile, vremea astazi bucuresti, vremea în bucureşti, vremea maine Bucuresti, vremea marti 19 aprilie Bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE