PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE TREI ZILE. Cum va fi VREMEA în BucureştiPROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Meteorologii anunţă temperaturi extrem de ridicate pentru zilele următoare. În unele zone din ţară, mercurul din termomentre va ajunge până la 29 de grade Celsius. Începând din weekend, vremea se va răci în majoritatea regiunilor şi va deveni în general instabilă.

Cum va fi vremea in Bucuresti
Cum va fi vremea în Bucureşti

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI JOI. Vremea se va menţine deosebit de caldă pentru prima decadă a lunii aprilie. Cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 27...28 de grade.

PROGNOZA METEO BUCURESTI VINERI. Deşi temperatura aerului va scădea faţă de ziua precedentă, vremea va fi uşor mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă. Cerul va fi temporar noros şi vor fi condiţii pentru ploi slabe, de scurtă durată. Vântul va avea unele intensificări. Temperatura maximă va fi de 21...22 de grade.

PROGNOZA METEO BUCURESTI SÂMBĂTĂ. Vremea va deveni instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate şi, mai ales după-amiaza şi noaptea, se vor semnala averse, posibil însoţite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 22...23 de grade.

PROGNOZA METEO ÎN ŢARĂ

PROGNOZA METEO JOI. Vremea se va menţine deosebit de caldă pentru prima decadă a lunii aprilie. Temperaturile maxime vor depăşi frecvent 25 de grade în zonele de câmpie şi podiş, iar la scara întregii ţări se vor situa între 18...20 de grade pe litoral şi 29 de grade în Lunca Dunării. Cerul va fi mai mult senin în prima parte a zilei, dar după-amiaza şi seara vor fi înnorări, averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, local în vest, în nord şi la munte şi izolat în restul teritoriului. Vor fi condiţii de grindină. Vântul va sufla slab şi moderat.

PROGNOZA METEO VINERI. Deşi valorile termice diurne vor scădea faţă de ziua precedentă, mai ales în sud-vestul, sudul şi centrul ţării, acestea vor rămâne totuşi mai ridicate decât normele climatologice specifice acestei perioade. Vor fi înnorări accentuate în jumătatea de vest a ţării, unde pe arii extinse vor fi averse şi descărcări electrice, iar în sud-vest, mai ales în zona Munţilor Banatului, şi în vestul Carpaţilor Meridionali, cantităţile de apă pot depăşi 15 l/mp.

În restul teritoriului cerul va fi doar temporar noros, iar ploile se vor semnala izolat. Vântul va avea intensificări în majoritatea regiunilor, dar mai ales la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 şi 27 de grade, mai scăzute pe litoral, spre 12...13 grade. (17 grade in partea continentala a Dobrogei si 27 de grade in Maramures).

PROGNOZA METEO SAMBATA. Vremea se va răci în majoritatea regiunilor şi va deveni în general instabilă. Vor fi înnorări temporar accentuate şi se vor semnala averse, însoţite de descărcãri electrice, pe arii relativ extinse în jumãtatea de vest a ţării şi local în rest ziua, iar noaptea mai ales în sud-vest, sud şi centru. Izolat, îndeosebi la munte, cantităţile de apă vor fi mai însemnate. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări, la munte, în est şi sud-est.

Valorile termice se vor menţine mai ridicate decât în mod obişnuit pentru această perioadă în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi în scădere faţă de ziua precedentă. Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15...16 grade pe litoral şi în Dealurile de Vest şi 24 de grade în sud-est.

TENDINTA:

DUMINICA - Vremea va continua să se răcească şi se va menţine instabilă. Cerul va fi mai mult noros. Vor fi ploi, mai ales averse, posibil însoţite de descărcãri electrice, pe arii extinse în toate regiunile. Izolat cantităţile de apă vor fi mai însemnate. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sud-vestul ţării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 11...12 grade în Dealurile de Vest şi 21 de grade în Moldova.

LUNI, MARTI, MIERCURI - Valorile termice vor marca o creştere. Temporar vor fi ploi, mai ales averse, în cea mai mare parte a ţării.

Sursa: Româniatv.net.

Etichete: Bucureşti, cum va fi vremea bucuresti, meteo bucuresti, prognoza meteo, vreme bucuresti, vreme calda bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE