PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Cum va fi VREMEA DE FLORII în BucureştiMeteorologii anunţă temperaturi de până la 24 de grade. De Florii, vremea va fi în general instabilă cu înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, în majoritatea regiunilor. In primele doua zile ale saptamanii viitoare vremea continua sa se raceasca. 

Cum va fi vremea in BucurestI
Cum va fi vremea în BucureştI

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI VINERI. In Capitala va fi o zi cu vreme foarte frumoasa si mai calda decat in zilele precedente. Cerul va fi variabil, mai mult senin în cursul zilei, cu înnorări abia spre sfârşitul nopţii. Vântul va sufla cel mult moderat, iar termometrele vor arata maxime în jurul valorii de 22 de grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI SÂMBĂTĂ. Cerul va fi temporar noros, dar numai trecător va fi posibil să plouă slab. Vântul va sufla slab până la moderat iar temperatura maxima va fi in jur de 22 de grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI DUMINICĂ. Vremea va fi în general instabilă. Mai ales în a doua parte a zilei şi în prima parte a nopţii, vor fi înnorări accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 19...20 de grade.

ÎN ŢARĂ:

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea va continua să se încălzească, astfel încât, temperatura aerului va avea valori maxime cuprinse între 14 grade in nordul litoralului si 24 de grade in sudul Banatului. Cerul va fi mai mult senin peste zi, dar noaptea se va înnora treptat, în majoritatea regiunilor, dar numai izolat, în sud-vest, este posibil să plouă slab. Vântul va sufla mai alert în Dobrogea şi la munte.

PROGNOZA METEO SAMBATA. Vremea va deveni în general instabilă. Instabilitatea atmosferică se va manifesta prin înnorări, temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, îndeosebi după-amiaza și noaptea. Astfel de fenomene se vor semnala pe arii relativ extinse la munte şi în interiorul arcului carpatic şi izolat în restul teritoriului. Punctiform, în zona de munte, vor fi condiţii de grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 grade in nordul litoralului si al Moldovei și 24 de grade in sudul Munteniei.

PROGNOZA METEO DUMINICA. De Florii, vremea va fi în general instabilă cu înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, în majoritatea regiunilor. Pe arii restrânse, cu precădere în jumătatea de vest a ţării şi la munte, cantitățile de apă vor fi mai însemnate. Izolat va cădea grindină. Spre sfârşitul nopţii, în zona montană înaltă, precipitaţiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. Temperaturile maxime, în scădere faţă de cele din intervalul precedent, vor avea valori de la 13 grade în Dealurile de Vest, până în jur de 22 de grade în nord-estul Moldovei .

Tendinta

In primele doua zile ale saptamanii viitoare vremea continua sa se raceasca, luni asteptam maxime doar intre 7 si 17 grade, apoi vremea se va incalzi. Luni mai ploua mai ales in regiunile nordice, centrale şi de nord-est, iar la munte, precipitaţiile vor fi mixte, iar în zona înaltă vor predomina ninsorile. Izolat, cantităţile de apă vor fi însemnate, mai e posibil sa cada grindina iar vantul sufla cu intensificari în Moldova, Bărăgan, Dobrogea şi la munte. Marti vor mai fi precipitatii in majoritatea regiunilor si abia dupa ceea ele se vor restrange spre sud-estul tarii.

Etichete: cum va fi vremea, cum va fi vremea in bucuresti, cum va fi vremea in weekend, meteo, prognoza meteo, prognoza meteo pe trei zile, vreme bucuresti, vremea de florii

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE