PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Cum va fi vremea în BucureştiPROGNOZA METEO BUCUREŞTI. În următoarele zile, meteorologii anunţă o încălzire a vremii. Cu toate acestea, nu vom scăpa de precipitaţii.

Prognoza meteo
Prognoza meteo

PROGNOZA METEO BUCURESTI MIERCURI. Vremea va fi frumoasă şi se va încălzi, astfel încât temperatura maximă va fi de 18...19 grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab.

PROGNOZA METEO BUCURESTI JOI. Vremea va fi uşor mai caldă decât în mod normal la această dată. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în a doua parte a intervalului, dar condiţiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 22...23 de grade.

PROGNOZA METEO BUCURESTI VINERI. Valorile termice se vor menţine uşor mai ridicate decât cele normale pentru sfârşitul lunii aprilie. Cerul va avea înnorări, iar spre seară si noaptea temporar va ploua si sunt posibile descărcări electrice. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 22...23 de grade.

VREMEA ÎN ŢARĂ

PROGNOZA METEO MIERCURI

Vremea va fi predominant frumoasă şi se va încălzi faţă de intervalul precedent. Cerul va fi mai mult senin, exceptând regiunile vestice, unde se va înnora în cursul nopţii şi vor fi averse slabe, posibil însoţite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab si moderat cu intensificări în vestul ţării şi la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 grade pe litoral si 21 de grade in Campia de Vest.

PROGNOZA METEO JOI
Vremea va fi uşor instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, averse şi descărcări electrice, local în sud-vestul, centrul şi nord-estul ţării şi izolat în rest. Vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificări ziua. Temperaturile maxime, apropiate de cele normale în cea mai mare parte a teritoriului, se vor încadra între 13 grade in Dealurile de Vest si 23 de grade in Moldova si in Muntenia.

PROGNOZA METEO VINERI

Vremea va fi în general instabilă, iar valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru ultima decadă a lunii aprilie. Cerul va avea înnorări si va ploua în majoritatea regiunilor, exceptând sud-estul, unde ploile se vor semnala doar izolat. Vor fi şi averse, posibil însoţite de descărcări electrice, iar izolat cantitătile de apă pot fi mai însemnate. În timpul nopţii, pe crestele montane, trecător vor fi şi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va avea unele intensificări ziua, în zona montană înaltă si în sud-estul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 grade in nordul Moldovei si Dealurile de Vest si 24 de grade in sudul Modovei si in Muntenia. 

TENDINTA:

SAMBATA - Cerul va avea înnorări temporar accentuate şi va ploua, ziua în nordul si centrul tării, la deal si la munte, iar noaptea mai ales în regiunile sud-vestice. În restul teritoriului, astfel de fenomene se vor semnala pe arii restrânse, cu precădere după-amiaza. Vor fi mai ales averse, posibil însoţite de descărcări electrice, iar izolat cantităţile de apă pot fi mai însemnate. Vântul va sufla slab si moderat, cu intensificări trecătoare în timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 11 grade in nordul Moldovei si 21 de grade in Lunca Dunarii..

DUMINICA, LUNI, MARTI - Valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru începutul lunii mai. Temporar va ploua în toate regiunile.

Etichete: cum va fi vremea in bucuresti, cum va fi vremea maine, prognoza meteo bucuresti, prognoza meteo capitala, vreme bucuresti, vreme capitala

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE