PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Veşti bune pentru weekendPROGNOZA METEO. Meteorologii anunță că vremea se va încălzi, devenind caldă pentru această dată, în partea de vest a ţării. Mercurul din termometre va ajunge până la 23 de grade în unele zone din țară. La munte, ziua local va ploua, iar noaptea, în nordul Carpaților Orientali precipitațiile pot fi și sub formă de lapoviță sau ninsoare.

PROGNOZA METEO BUCUREȘTI VINERI. Cerul va fi temporar noros. Vor fi condiții de ceață, în primele ore ale zilei și noaptea. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 10...11 grade, iar cea minimă de 1...2 grade, mai scăzută în zona preorășenească.

PROGNOZA METEO BUCUREȘTI SÂMBĂTĂ. Vremea se va încălzi, faţă de intervalul precedent. Cerul va fi variabil, cu înnorări la începutul zilei și noaptea. Vântul va sufla slab până la moderat. În orele dimineților, vor fi condiţii de ceață. Temperatura maximă va fi de 12...13 grade, iar cea minima se va situa în jurul a 4 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREȘTI DUMINICĂ. Vremea va continua să se încălzească, devenind mai caldă decât ar fi normal în această perioadă. Cerul va fi temporar noros, dar condiţiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 16 grade, iar cea minimă va fi de 7...9 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească. Dimineaţa şi noaptea, vor fi condiţii de ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREȘTI LUNI. Vremea va fi deosebit de caldă pentru această dată, cu o maximă în jurul valorii de 21 de grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări noaptea. Vântul va sufla moderat în cursul zilei, iar noaptea va slăbi din intensitate. Temperatura minimă va fi de 6...8 grade.

PROGNOZA METEO VINERI. Temperatura aerului va avea valori mai scăzute decât cele din intervalul precedent, în majoritatea regiunilor - sub cele normale la această dată. Maximele se vor încadra între 4 și 12 grade, iar minimele vor fi de la -8 grade în estul Transilvaniei, până la 7...8 grade pe litoral. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare în sudul și sud-estul țării, dar și în zona montană, unde, doar izolat vor fi posibile precipitații slabe, mai ales sub formă de ninsoare la munte și ploaie, în rest. Vântul va sufla slab până la moderat cu unele intensificări la altitudini mari, iar noaptea și în sudul Banatului și în Dealurile de Vest. Spre sfârșitul nopții, local în vestul, nordul și centrul țării și pe spații restrânse în sud și în est, se va produce brumă. Va fi și ceață, cu precădere în zonele joase de relief, îndeosebi în orele dimineților.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ. Vremea se va încălzi, devenind caldă pentru această dată, în partea de vest a ţării. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări ziua în zonele sudice și de răsărit. Izolat, în jumătatea de sud a Moldovei, Dobrogea şi Bărăgan, vor fi ploi slabe. Noaptea, nebulozitatea va cuprinde majoritatea regiunilor și va ploua slab în Banat, Crişana, Maramureş, local în Transilvania și Oltenia și izolat în nord-vestul și nordul Munteniei. În Munții Banatului, la altitudini mari, trecător va mai fi lapoviță. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări îndeosebi, în a doua parte a intervalului, în zona montană înaltă, dar temporar şi la cote mai reduse şi în Câmpia de Vest şi în partea de sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 6 și 16 grade, iar cele minime între 1 și 11 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei până la -3...-4 grade, unde se va mai produce brumă. Izolat, dimineaţa şi noaptea, în zonele joase de relief va fi ceață.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ. Vremea va continua să se încălzească, devenind mult mai caldă decât ar fi normal pentru această dată, îndeosebi în vestul şi sud-estul teritoriului. Cerul va avea înnorări temporare și va ploua, în general slab, local în vestul, centrul și nordul țării și izolat în restul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, până la tare pe creste, precum și în Câmpia de Vest, mai ales în a doua parte a intervalului, dar și temporar și la cote mai reduse, și în regiunile centrale și estice. Dimineaţa şi noaptea, pe suprafeţe mici în zonele joase de relief va fi ceaţă. Temperaturile maxime se vor încadra între 9...10 grade în estul Transilvaniei și nordul Moldovei și 21 de grade în Banat, iar cele minime între 6 și 16 grade, uşor mai coborâte în depresiunile Carpaților Orientali.

PROGNOZA METEO LUNI. Valorile termice diurne vor scădea ușor în vestul țării, iar în celelalte regiuni vor continua să crească. La nivelul întregii țări, dar mai cu seamă în sud și în sud-est, vremea va deveni deosebit de caldă, pentru această dată. În sud-vestul, nord-vestul și centrul teritoriului, vor mai fi unele înnorări și ploi locale, mai ales în prima parte a zilei. În rest, cerul va fi variabil și doar izolat va ploua slab, cu precădere în Moldova.

La munte, ziua local va ploua, iar noaptea, în nordul Carpaților Orientali precipitațiile pot fi și sub formă de lapoviță sau ninsoare. Vântul va fi moderat, cu intensificări în vest, centru, est și la munte, iar pe creste va sufla tare. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 și 23 de grade, cu cele mai ridicate valori în extremitatea de sud-est, iar cele minime, mai scăzute decât în noaptea anterioară, între 3 și 13 grade, mai coborâte în estul Transilvaniei, unde vor fi condiții de brumă.

PROGNOZA METEO MARTI, MIERCURI, JOI. Valorile termice vor fi în scădere de la o zi la alta, astfel încât, în ultima zi a intervalului, în jumătatea de vest a țării, vremea va deveni rece pentru această perioadă. Local și temporar va ploua, în toate regiunile, iar în zonele montane precipitațiile vor fi mixte.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Valorile termice vor fi în scădere, de la o zi la alta și se vor apropia de cele normale pentru această perioadă, la sfârșitul intervalului. Temporar va ploua.

Etichete: cum va fi vremea, meteo prognoza meteo

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE