PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vreme rece şi precipitaţiiPROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă că valorile termice vor scădea semnificativ, vremea devenind rece. Miercuri, vor fi ninsori slabe local în Oltenia și izolat în Muntenia, Dobrogea şi la munte.

Prognoza meteo
Prognoza meteo

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI LUNI. Deşi în scădere uşoară față de intervalul anterior, valorile termice se vor menţine mai ridicate decât cele normale în a doua decadă a lunii decembrie. Vor fi înnorări, iar noaptea se vor semnala precipitaţii slabe, la început sub formă de ploaie, apoi lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificări spre sfârșitul intervalului. Temperatura maximă va fi de 8...9 grade, iar cea minimă se va situa în jurul a 0 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI MARŢI. Valorile termice vor scădea semnificativ, vremea devenind rece. În prima parte a zilei, vor fi înnorări şi condiţii ca trecător să ningă slab, iar vântul va mai avea intensificări. Apoi cerul se va degaja, iar vântul va deveni moderat. Temperatura maximă va fi în jurul a 1 grad, iar cea minimă de -7...-5 grade, mai scăzută în zona preorășenească.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI MIERCURI. Vremea va fi rece pentru această dată, mai ales dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 1...2 grade, iar cea minimă de -6...-5 grade, mai coborâtă în zona preorășenească.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI JOI. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul mediei multianuale și va fi de 4...5 grade, iar cea minimă va fi de -5...-4 grade, mai coborâtă în zona preorășenească.

PROGNOZA METEO LUNI ÎN ŢARĂ. Deşi în scădere față de ziua precedentă, valorile termice diurne vor continua să se situeze peste cele normale în a doua decadă a lunii decembrie. Noaptea, însă vremea va deveni rece în vestul, nordul şi în centrul ţării. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 1 și 10 grade, iar cele minime, în general, între -8 și 0 grade. Cerul va fi mai mult noros, iar aria precipitaţiilor se va extinde cuprinzând treptat majoritatea zonelor. Pe parcursul zilei, la munte vor predomina ninsorile, iar în vest, în nord-vest şi în centru vor fi precipitaţii sub formă de ploaie și lapoviță. Noaptea va ninge în toate masivele montane, vor fi mai ales ninsori în nord şi în centru, precum şi în zonele deluroase ale celorlalte regiuni, iar în sud şi sud-est vor fi precipitaţii sub formă de ploaie, lapoviţă şi ninsoare. Izolat vor fi condiţii de polei. Vântul se va intensifica în special în a doua parte a intervalului, când în estul şi în sud-estul teritoriului, dar şi pe crestele montane, rafalele vor depăşi 55...60 km/h.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI MARŢI ÎN ŢARĂ. Valorile termice vor scădea semnificativ, astfel că vremea va deveni rece în toată ţara, geroasă noaptea în majoritatea zonelor. Temperaturile maxime se vor încadra între -8 și 2 grade, uşor mai ridicate doar în Lunca Dunării, iar cele minime se vor situa între -15 și -3 grade, mai coborâte în depresiuni, până în jurul a -20 de grade în estul Transilvaniei. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, ziua în regiunile sudice, iar noaptea în cele vestice și nord-vestice. Vor fi ninsori slabe local în Oltenia și izolat în Muntenia, Dobrogea şi la munte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în prima parte a intervalului în estul şi sud-estul teritoriului și pe crestele montane. Vor fi condiţii ca izolat să se formeze ceaţă cu depunere de chiciură.

PROGNOZA METEO MIERCURI ÎN ŢARĂ. Vremea va fi rece, în unele regiuni chiar deosebit de rece pentru această dată, în special dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, cu înnorări spre seară și noaptea, când local în jumătatea de nord a teritoriului și cu totul izolat în rest va ninge. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane, precum și în nord-estul și sud-vestul țării. Temperaturile maxime se vor încadra între -7 și 5 grade, iar cele minime între -10 și -2 grade, mai coborâte în depresiuni. Vor fi condiţii ca izolat să se formeze ceaţă, cu depunere de chiciură.

PROGNOZA METEO JOI ÎN ŢARĂ. Valorile termice vor crește față de ziua precedentă, dar cu precădere dimineața și noaptea vremea se va menține rece pentru această dată. Cerul va fi temporar noros și local la munte, în nordul, centrul și estul teritoriului va ninge, iar în sud-est precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă, favorizând producerea poleiului. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare pe crestele montane, dar pe arii restrânse și în regiunile estice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -2 şi 6 grade, posibil mai scăzute în depresiuni, iar cele minime se vor încadra între -11 și -1 grade.

TENDINŢA

PROGNOZA METEO ÎN ŢARĂ. Treptat, vremea va redeveni rece, geroasă dimineața și noaptea, îndeosebi în nord, centru și nord-est. Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi mai mare în jumătatea de est a țării.

PROGNOZA METEO București. Treptat, vremea va redeveni rece, mai ales dimineața și noaptea. Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi mai ridicată spre sfârșitul intervalului.

Etichete: Bucureşti, cum va fi vremea, meteo, prognoza meteo, vremea, vremea în bucureşti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE