PROGNOZA METEO pentru WEEKEND. Vremea se încălzeştePROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă vreme se încălzeşte semnificativ, mai ales la deal şi la munte, unde cerul va fi variabil. Ca aspect, va predomina o vreme însorită, dar in sud si in est local va fi nebulozitate joasă, asociată izolat şi trecător cu burniță sau ploaie slabă, iar valorile termice, în special cele minime, se vor situa peste mediile multianuale.

Prognoza meteo de toamna
Prognoza meteo de toamnă

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI VINERI. Vremea se va încălzi usor astfel încât temperatura maximă va fi de 11...13 grade. În primele ore ale zilei va fi ceaţă sau nebulozitate joasă, iar apoi cerul va fi variabil, cu vant cel mult moderat.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI SÂMBĂTĂ. Valorile termice, în special cele minime se vor situa peste mediile multianuale. Dimineața vizibilitatea va fi scazuta din cauza cetii, iar mai ales spre seară dar si in noaptea urmatoare va fi nebulozitate joasă, posibil asociată trecător cu burniță. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi în jur de 13 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI DUMINICĂ. Vremea va fi în general închisă, iar temperaturile vor scadea usoară față de ziua precedentă. Trecător vor fi condiții de burniță, iar dimineata mai ales va fi ceata. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 10 grade.

PROGNOZA METEO VINERI. Temperaturile cresc în cea mai mare parte a ţării, dar încălzirea va fi semnificativă mai ales la deal şi la munte, unde cerul va fi variabil. În zonele joase, în special în primele ore ale zilei dar şi in noaptea urmatoare, local va fi ceaţă sau nebulozitate joasă, ce pot fi asociate cu burniţă. Izolat vor fi condiţii de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane, dar local şi temporar şi în Banat, Crişana, Moldova şi pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între 6 grade in estul Transilvaniei si 16 grade în Banat, dar în zonele cu ceaţă persistentă vor fi si valori mai mici de 5..6 grade.

PROGNOZA METEO SAMBATA. În regiunile intracarpatice si la munte, temperatura aerului va continua să crească și va fi mult mai cald decât în mod obișnuit, Ca aspect, va predomina o vreme însorită, dar in sud si in est local va fi nebulozitate joasă, asociată izolat şi trecător cu burniță sau ploaie slabă, iar valorile termice, în special cele minime, se vor situa peste mediile multianuale. Îndeosebi dimineața va fi ceata ceață, local în sud și centru și pe arii mai restrânse în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Moldova, Dobrogea şi sudul Banatului, precum și în zonele de munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 5...6 grade în zonele cu ceață mai persistentă și 18 grade în Dealurile de Vest.

PROGNOZA METEO DUMINICA. În regiunile sudice și estice vremea se va răci ușor și va fi în general închisă, cu nebulozitate joasă, local ceață și pe arii restrânse burniță sau ploi slabe. În restul teritoriului, valorile termice vor continua să caracterizeze o vreme caldă pentru această dată din an, cerul va fi variabil, iar ceața va fi prezenta doar izolat, în special în zonele depresionare. Vântul va sufla cu unele intensificări în Banat, Moldova și pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 7 grade estul Transilvaniei si 15..16 grade in Dealurile de vest

PROGNOZA METEO TENDINTA Si in prima zi a saptamanii viitoare in sudul si in estul țării vremea se va menține în general închisă, cu nebulozitate joasă și local ceață, burniță sau ploaie slabă dar si temp ceva mai modeste fata de celelalte regiuni, unde valorile termice vor fi în continuare mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, pe un fond de cer variabil și doar izolat, dimineața și noaptea, ceață.

PROGNOZA METEO DE MARTI PANA JOI temperaturile vor fi apropiate de cele normale pentru ultima decadă a lunii noiembrie în cea mai mare parte a țării. În special în regiunile extracarpatice, pe arii restrânse vor fi burnițe sau ploi slabe, iar în zonele joase de relief va fi semnala ceață.

Etichete: cum va fi vremea, meteo, prognoza meteo, vremea în bucureşti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE