PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Ploi şi descărcări electrice în următoarele zile în CapitalăPROGNOZA METEO. Vremea va fi în general instabilă, iar valorile termice vor marca o scădere în aproape toată ţara. Cerul va fi mai mult noros şi sunt aşteptate ploi şi descărcări electrice. În Bucureşti, vineri sunt aşteptate temperaturi maxime de 25 de grade.

VREMEA in Bucuresti in urmatoarele trei zile.
VREMEA în București în următoarele trei zile.
Foto: bucurestifm.ro

PROGNOZA METEO  BUCUREŞTI VINERI. Desi valorile termice vor fi usor mai scăzute decât în intervalul precedent, vremea se va mentine caldă pentru această dată. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 25 de grade. Ziua vor fi înnorări trecătoare, iar probabilitatea pentru ploi de scurtă durată si descărcări electrice va fi mai ridicată spre orele serii. Noaptea cerul va fi mai mult noros, iar averse si fenomene electrice vor apărea temporar. Vântul va sufla slab si moderat.

PROGNOZA METEO  BUCUREŞTI SÂMBĂTĂ. Vremea va fi usor instabilă. Cerul va fi temporar noros, iar pe parcursul zilei vor fi averse si descărcări electrice. Vântul va sufla slab si moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 23 de grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI DUMINICĂ. Vremea va deveni instabilă. Temporar înnorările vor fi accentuate si mai ales spre seară si în cursul noptii se vor semnala averse,descărcări electrice si intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 22...23 de grade.

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea va fi în general instabilă, iar valorile termice vor marca o scădere si în centrul, sudul si estul teritoriului. Vor fi înnorări temporar accentuate si se vor semnala averse si descărcări electrice, în cea mai mare parte a tării. Ploile vor avea si caracter torential si îndeosebi la deal, la munte, în Oltenia, Transilvania si Muntenia, cantitătile de apă vor depăsi local 15...20 l/mp si izolat 30...40 l/mp. Pe arii restrânse va cădea grindină. Vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificări mai ales în timpul averselor, când poate lua aspect de vijelie. Exceptie vor face regiunile sud-estice, unde cerul va avea înnorări trecătoare, iar manifestări specifice instabilitătii atmosferice vor fi pe arii mai restrânse. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 grade in Dealurile de Vest si 27 de grade in Baragan si sudul Moldovei.

PROGNOZA METEO SAMBATA. Vremea va fi usor instabilă, iar valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale. Cerul va fi temporar noros si mai ales ziua vor fi averse, descărcări electrice si intensificări de scurtă durată ale vântului, în regiunile nord-vestice, vestice, sudice si centrale si pe arii restrânse în rest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 grade pe litoral si 25 de grade in Moldova si Bargan. În zonele joase de relief, îndeosebi din sud-est, vor fi conditii de ceată.

PROGNOZA METEO DUMINICA. Vremea va fi în general instabilă. Temporar înnorările vor fi accentuate, iar treptat, dinspre vest si sud-vest, ploile se vor extinde în toată tara. Vor fi mai ales averse, însotite de descărcări electrice si de intensificări de scurtă durată ale vântului. Pe arii restrânse cantitătile de apă pot fi mai însemnate si vor fi posibile căderi de grindină. Temperaturile maxime, în scădere fată de ziua anterioară, vor avea valori de la 14...15 grade pe litoral si 25...26 de grade in Moldova.

TENDINTA

LUNI - Valorile termice vor continua să scadă, situându-se sub cele climatologic specifice acestei date în cea mai mare parte a tării. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 grade in nordul Moldovei si 22 de grade in Lunca Dunarii. Cerul va avea înnorări temporar accentuate, va ploua în majoritatea regiunilor iar în cele sud-estice, trecător, vor fi posibile si descărcări electrice. Noaptea, în Carpatii Orientali, se vor semnala si precipitatii sub formă de lapovită si ninsoare. Pe parcursul zilei vântul va sufla moderat cu intensificări la munte si în sud-vest, apoi va slăbi treptat în intensitate.

MARTI, MIERCURI SI JOI - În prima jumătate a intervalului, valorile de temperatură vor caracteriza o vreme rece în toate regiunile apoi treptat acestea vor creste urmând a se apropia de cele climatologic specifice perioadei. Local si trecător, va mai ploua în majoritatea regiunilor, iar la munte vor fi precipitatii mixte.

Etichete: Bucureşti, cum va fi vremea, vremea, vremea în bucureşti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE