PROGNOZA METEO. Ploi şi descărcări electrice în următoarele zilePROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Meteorologii anunţă că, în unele zone vremea, se va menține instabilă. De vineri, vremea se va încălzi ușor. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare pe parcursul zilei în regiunile sudice, estice și centrale. Vor fi ploi de scurtă durată și posibil descărcări electrice. În wekeend, vremea va continua să se încălzească ușor, dar va deveni treptat instabilă.

Vremea in Bucuresti
Vremea in Bucuresti
Foto: www.activenews.ro

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI MIERCURI. Pe parcursul zilei, vremea va fi predominant frumoasă și călduroasă cu o maximă a temperaturii aerului de 31...32 de grade. Spre seară, cerul se va înnora, iar noaptea vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura minimă va fi de 16...18 grade.

PROGNOZA METEO Bucureşti JOI. Vremea va fi instabilă mai ales în cursul zilei și în prima parte a nopții când, vor fi înnorări, averse, moderate cantitativ și trecător descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura aerului va scădea față de intervalul anterior, astfel maxima se va situa în jurul valorii de 23 de grade, iar minima va fi de 13...14 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI VINERI. Vremea se va încălzi ușor. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare ziua, când vor fi condiții pentru ploi slabe, de scurtă durată. Vântul va sufla moderat ziua și în general slab noaptea. Temperatura maximă va fi de 25...26 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 13 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI SÂMBĂTĂ. Vremea va continua să se încălzească. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate noaptea când vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 28...29 de grade, iar cea minimă de 14...16 grade.

Tendinţa PROGNOZEI METEO BUCUREŞTI Vremea va fi caldă, iar în prima parte a intervalului vor mai fi condiții pentru manifestări specifice instabilității atmosferice.

ÎN ŢARĂ

PROGNOZA METEO MIERCURI. În regiunile vestice și nord-vestice temperatura aerului va fi în scădere față de intervalul anterior, cerul va fi mai mult noros și temporar va ploua. În restul țării, vremea va fi local călduroasă, dar va deveni treptat instabilă după-amiaza și pe parcursul nopții. Instabilitatea atmosferică se va manifesta prin intervale de timp cu înnorări accentuate, averse și cu caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului cu aspect de vijelie și pe spații mici căderi de grindină. cantitățile de apă vor depăși local 20...25 l/mp și izolat 40...50 l/mp. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 de grade în dealurile vestice și 33 de grade, izolat în Muntenia și Moldova, iar cele minime se vor încadra în general între 12 și 18 grade.

PROGNOZA METEO JOI. În centrul, sudul, estul țării, precum și la munte pe parcursul zilei și la începutul nopții vremea se va menține instabilă. Vor fi înnorări, temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat va cădea grindină, iar cantitățile de apă vor fi local mai însemnate.

În regiunile vestice cerul va fi temporar noros și ploi slabe, pe arii restrânse se vor semnala în prima parte a zilei. Regimul termic, mai scăzut decât cel din intervalul precedent, va fi caracterizat de maxime cuprinse între 16...18 grade în nordul Moldovei si estul Transilvaniei și 26...27 de grade în Oltenia și minime între 8 și 16 grade. În interiorul arcului carpatic, spre sfârșitul intervalului, vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea se va încălzi ușor. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare pe parcursul zilei în regiunile sudice, estice și centrale. Vor fi ploi de scurtă durată și posibil descărcări electrice, local în Dobrogea și doar izolat în Oltenia, Muntenia și Transilvania. Vântul va sufla slab și moderat, dar în prima parte a intervalului, în regiunile estice, sud-estice și la munte, va avea intensificări temporare. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 29 de grade, iar cele minime, în general, între 5 și 15 grade.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ. Vremea va continua să se încălzească ușor, dar va deveni treptat instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, posibil și cu aspect de vijelie, îndeosebi în a doua parte a zilei și noaptea, în nordul, centrul, estul, sud-estul țării, la munte și pe arii restrânse în restul teritoriului. Izolat se vor acumula cantități mai importante de apă și vor fi condiții de grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 31 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 9 și 19 grade.

TENDINŢA EVOLUŢIEI VREMII PENTRU INTERVALUL 11 iunie ORA 09 - 14 iunie ORA 09

Vremea va fi caldă, îndeosebi în vestul, centrul și sudul țării. Local, îndeosebi după-amiaza, vor mai fi perioade cu manifestări specifice instabilității atmosferice.

Etichete: cum va fi vremea, meteo, prognoza meteo, vremea

0/1 COMENTARII
FA SI TU BANI DIN INTERNET
13 iun 00:58
+0
VOTURI
-0
SALUT ! , VREI SA FACI BANI DIN INTERNET ?

Nici eu nu am crezut ca este real , dar am ajuns sa fac 50 de euro pe zi !
Intamplator am gasit un joc browser pe net, destul de diversificat, ce iti poate aduce numeroase beneficii financiare, surprinzator totul este cu bani reali. Totusi i-am dat o sansa si am observat, ca este destul de jucat si lumea chiar scoate bani. Oamenii fac retrageri de 50-100 de euro pe zi, au dezvoltat afaceri cu capital de peste 4000 mii de euro. INITIAL VA TREBUI SA CUMPERI ZIARE APOI SA LUPTI DE 10 ORI SI SA MUNCESTI, dupa aceste activitati vei primi sume de bani ,iar tu le vei investii in propriile afaceri. Evident acesta necesita timp, la inceput bugetul tau va fi in jur de 3-4 lei pe zi. Totusi investind banii progresiv, dupa 2-3 saptamani poti ajunge la sume de 100-200 lei pe zi si tot asa. Tu decizi cand sa iti retragi banii pe card sau prin alte operatiuni bancare. Te astept , click : bit.ly/2gZQiP0
( daca nu merge sa dai click copiaza link-ul si pune-l in casuta de url sus si dai enter )
....fgr5y56

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE