PROGNOZA METEO TREI LUNI MARTIE, APRILIE, MAI. Când vine PRIMĂVARA. VREMEA DE PAŞTE şi 1 MAIPROGNOZA METEO TREI LUNI MARTIE, APRILIE, MAI. Când vine PRIMĂVARA. VREMEA DE PAŞTE şi 1 MAI.  Meteorologii anunţă că uşor, uşor primăvara îşi intră în drepturi. Prognoza meteo pentru următoarele trei luni arată temperaturi temperaturi normale pentru această perioadă, însă vom avea ceva mai multe ploi. De Paşte şi de 1 Mai, mercurul din termomentre va urca până la 12-18 grade.

Prognoza meteo pe trei luni
Prognoza meteo pe trei luni

PROGNOZA METEO TREI LUNI MARTIE, APRILIE, MAI. Când vine PRIMĂVARA. VREMEA DE PAŞTE şi 1 MAI.

PROGNOZA METEO MARTIE 2017- Temperaturile medii lunare vor fi apropiate de normă în cea mai mare parte a teritoriului, posibil mai scăzute, local, în nord, centru şi vest. Cantităţile totale de precipitaţii se vor situa peste normele climatologice în cea mai mare parte a ţării. Mercurul din termometre va urca în acestă lună până la 7 grade, iar minimele se vor situa între -1 şi 4 grade.

PROGNOZA METEO APRILIE 2017- Temperatura aerului va avea valori în apropierea mediei climatologice în cea mai mare parte a ţării, local mai scăzute în nord, nord -est şi centru. Cantităţile totale de precipitaţii vor putea fi excedentare, cu precădere în regiunile nordice şi centrale. Mercurul din termometre va urca în acestă lună până la 12 grade, iar minimele se vor situa între 5 şi 10 grade.

PROGNOZA METEO MAI 2017- Temperaturile medii lunare vor fi apropiate de normă în sudul şi local în vestul şi centrul ţării şi posibil mai scăzute în restul teritoriului. Cantităţile totale de precipitaţii se vor situa în apropierea normelor climatologice în sud şi sud-est şi vor putea fi excedentare în restul teritoriului. Mercurul din termometre va urca în acestă lună până la 18 grade, iar minimele se vor situa între 10 şi 15 grade.

PROGNOZA METEO TREI LUNI MARTIE, APRILIE, MAI. Când vine PRIMĂVARA. VREMEA DE PAŞTE şi 1 MAI.

Estimările sezoniere sunt realizate de către Centrul European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia și au un grad de realizare de aproximativ 60%. Este estimată distribuția temperaturilor medii lunare, precum și distribuția cantităților lunare de precipitații, iar fenomenele extreme cu o durată scurtă de manifestare nu pot fi prognozate cu ajutorul acestui produs.

PROGNOZA METEO TREI LUNI MARTIE, APRILIE, MAI. Când vine PRIMĂVARA. VREMEA DE PAŞTE şi 1 MAI.

Etichete: Când vine PRIMĂVARA, METEO APRILIE, METEO MAI, meteo martie, prognoza meteo, prognoza meteo pe trei luni, vremea 1 Mai, vremea de paste

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE