PROGNOZA METEO. VREME deosebit de rece în BUCUREŞTIPROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă temperaturi scăzute în următoarele zile. Marţi, în sudul şi estul ţării valorile termice diurne vor fi uşor mai scăzute decât mediile climatologice, cerul va fi mai mult noros şi ploi slabe sau burniţă vor cădea pe arii restrânse. În Bucureşti temperatura maximă va fi de 12 grade.

Cum va fi vremea in Bucuresti, la inceputul saptamanii
Cum va fi vremea în București, la începutul săptămânii
Foto: bucurestifm.ro

VREMEA ÎN BUCUREŞTI MARŢI. Vremea va fi închisă. Vor fi condiţii de ceaţă şi burniţă, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă, uşor mai scăzută decât în mod normal la această dată, se va situa în jurul valorii de 12 grade, iar cea minimă va fi de 6...7 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI MIERCURI. Vremea va fi închisă şi rece, temporar va ploua, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 10...11 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 7 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI JOI. Cerul va fi mai mult noros și temporar va mai ploua slab, mai ales în cursul zilei. Vântul va sufla slab și moderat. Din punct de vedere termic, vremea se va menține rece. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 10 grade, iar cea minimă va fi de 6...7 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI VINERI. Vremea va fi rece pentru această dată. Cerul va fi temporar noros în cursul zilei, când vor mai fi condiții de burniță sau ploaie slabă, iar noaptea va deveni variabil. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 12 grade, iar cea minimă va fi de 3...5 grade.

PROGNOZA METEO MARTI. În sudul şi estul ţării valorile termice diurne vor fi uşor mai scăzute decât mediile climatologice, cerul va fi mai mult noros şi ploi slabe sau burniţă vor cădea pe arii restrânse. În restul teritoriului va fi mai cald decât în mod obișnuit la această dată, înnorările se vor accentua seara şi noaptea, când ploile se vor extinde, iar, izolat, în vest, se vor acumula cantităţi de apă de peste 15 l/mp.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Banat, sudul Crişanei, Moldova, pe litoral, în deltă, dar şi pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 9 şi 19 grade, cu cele mai ridicate valori în regiunile vestice, iar cele minime vor fi cuprinse între 1 și 11 grade. Pe arii restrânse va fi ceaţă.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Vremea va fi în general închisă și se va răci devenind deosebit de rece pentru această dată în Moldova. Temporar va ploua în cea mai mare parte a țării. Izolat, în centru şi în est, cantitățile de apă vor depăşi 20 l/mp. Îndeosebi spre sfârșitul intervalului, în Carpaţii Orientali, la altitudini mari în Carpaţii Meridionali, dar posibil şi în Subcarpaţii Moldovei, precipitaţiile se vor transforma în lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 grade în nord-estul extrem şi 15 grade în vest, iar cele minime se vor situa între 2 şi 9 grade. Izolat va fi ceaţă.

PROGNOZA METEO JOI. Cerul va fi deveni variabil în vestul și nord-vestul țării unde doar izolat vor mai fi posibile ploi slabe. În celelalte regiuni înnorările vor persista și trecător va mai ploua, pe arii mai extinse în cursul zilei. În Carpații Orientali și Meridionali precipitaţiile vor fi mai ales sub formă de lapoviță și ninsoare, iar condiţii pentru precipitaţii mixte vor fi în estul Transilvaniei şi în Subcarpaţii Moldovei. Vântul va sufla slab și moderat, cu uşoare intensificări la munte. Din punct de vedere termic vremea va fi rece în toată țara. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 6 și 13 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 0 și 9 grade, ușor mai scăzute în depresiuni şi nordul Moldovei, unde vor fi condiţii de brumă. Izolat va fi ceaţă.

PROGNOZA METEO VINERI.Vremea se va menține rece, pentru această perioadă din an, în toată țara, cu temperaturi maxime ce se vor încadra între 7 și 14 grade și minime între 0 și 6 grade. Cerul va fi temporar noros. Pe arii restrânse, în regiunile sudice și de răsărit, în cursul zilei, vor fi ploi slabe și burniță, iar în interiorul arcului carpatic, noaptea, local va ploua. La munte, în special, în zona Carpaților Meridionali și de Curbură, apoi a Munților Apuseni, precipitaţiile vor fi mai ales sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, iar la munte, îndeosebi la altitudini mari, va prezenta intensificări. În zonele joase de relief, vor fi condiții de ceaţă.

TENDINŢA

SÂMBĂTĂ, DUMINICĂ, LUNI. Valorile termice vor marca o creștere - în prima zi, iar pe întreg intervalul vor fi apropiate de mediile multianuale, în majoritatea regiunilor. Vor mai fi precipitații, în interiorul arcului carpatic și la munte, iar la mijlocul intervalului, pe arii restrânse și în restul teritoriului.

BUCUREŞTI. Temperatura aerului, în ușoară creștere - în prima zi, va avea valori apropiate de cele normale în această perioadă. La mijlocul intervalului, vor fi condiții de ploaie, de scurtă durată.

Etichete: Bucureşti, cum va fi vremea, meteo, prognoza meteo, vremea în bucureşti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE