PROGNOZA METEO. VREME deosebit de rece în BUCUREŞTIPROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Meteorologii anunţă că vremea va fi rece pentru această dată. La munte, precipitațiile vor fi şi sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI MARŢI. Vremea va fi rece pentru această dată. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 12 grade, iar minima va fi de 0...2 grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în cursul zilei. Vântul va sufla slab și moderat. Noaptea, vor fi condiţii de brumă.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI MIERCURI. Valorile termice vor marca o creștere ușoară față de ziua precedentă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări la sfârșitul intervalului, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 13...14 grade, iar cea minimă de 4...5 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI JOI. Cerul va fi mai mult noros și, mai ales în a doua parte a zilei și noaptea, temporar va ploua. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 12...13 grade, iar cea minimă de 5...7 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI VINERI. Cerul va avea înnorări și, mai ales în prima parte a zilei, vor mai fi condiții să plouă slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 15 grade, iar cea minimă va fi de 5...6 grade.

ÎN ŢARĂ

PROGNOZA METEO MARTI. Vremea va fi rece pentru această dată, temperaturile maxime urmând a se încadra între 4 și 14 grade, iar cele minime se vor situa între -5 și 5 grade. În cursul zilei, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în centrul şi estul teritoriului, unde pe arii restrânse vor mai fi precipitații slabe. Acestea vor fi sub formă de ninsoare la munte, mixte, în Moldova și în Transilvania și mai ales sub formă de ploaie în Dobrogea.

Noaptea, cerul va deveni variabil în cea mai mare parte a ţării şi doar în extremitatea nordică va fi mai mult noros şi izolat vor mai fi condiţii pentru precipitaţii slabe, ploi în zonele joase de relief şi predominant ninsori în nordul Carpaţilor Orientali. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană. Pe arii restrânse se va produce brumă, iar în zonele joase de relief, în special spre sfârşitul intervalului vor fi condiţii de ceaţă.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Vremea se va încălzi față de intervalul precedent în toate regiunile. În vestul, centrul și nordul țării, înnorările se vor accentua și, mai ales în cursul nopții, local va ploua. În zona montană înaltă, precipitațiile vor fi sub formă de lapoviță și ninsoare. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu unele înnorări spre sfârșitul intervalului, când doar izolat va ploua slab. Vântul va avea intensificări în zona de munte, dar temporar şi la cote mai reduse şi în vestul și sud-estul țării. Temperaturile maxime vor avea valori de la 8...9 grade în estul Transilvaniei și nordul Moldovei, până la 15...16 grade în Banat, sudul Olteniei și al Munteniei. Temperaturile minime se vor încadra între 2 și 9 grade. Dimineața, în zonele joase, vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO JOI. Valorile termice vor marca o scădere față de ziua precedentă, exceptând extremitatea de sud-est, unde vor continua să crească ușor. Maximele se vor încadra 6 și 16 grade, cu cele mai ridicate valori în sudul Dobrogei, iar minimele între -2 și 8 grade. În jumătatea sudică a țării, cerul va fi mai mult noros și temporar va ploua. În restul teritoriului, înnorările vor fi temporare, iar ploile se vor semnala pe arii restrânse. La munte, precipitațiile vor fi şi sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte. Spre sfârșitul nopții, în vest, centru și nord, izolat se va produce brumă și vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO VINERI. Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele normale pentru prima decadă a lunii noiembrie în cea mai mare parte a țării. În regiunile sudice și sud-estice, cerul va avea înnorări și, mai ales în prima parte a intervalului, pe arii restrânse va mai ploua. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, și doar cu totul izolat, la munte, vor fi posibile precipitații slabe, predominant sub formă de ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 și 13 grade, iar cele minime între -6 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 9 grade pe litoral. Spre sfârșitul nopții, pe arii relativ extinse în vestul, centrul și nordul țării și izolat în rest se va produce brumă, iar în zonele joase de relief, vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ, DUMINICĂ, LUNI. Valorile termice vor marca o creștere în toate regiunile. Probabilitatea de precipitații va fi mai ridicată spre sfârșitul intervalului, în vestul, nordul și centrul țării.

Etichete: Bucureşti, cum va fi vremea, meteo, prognoza meteo, vremea în bucureşti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h