PROGNOZA METEO. VREME deosebit de rece în BUCUREŞTIPROGNOZA METEO. Vremea fi deosebit de rece pentru această dată în toate regiunile, cu precădere dimineaţa. Izolat, vor fi condiţii de ceaţă. Şi în Capitală vremea se răceşte.

PROGNOZA METEO
PROGNOZA METEO

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Duminică, vremea se va rãci, maximele nu mai trec de 9..10 gr in conditii de innorari temporare si vant in rafale ce pot atinge 60..70 km/h temp real resimtita poate scadea semnificativ.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Luni, vremea va fi deosebit de rece pentru aceastã datã, mai ales dimineaţa. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 7...8 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Marţi, vremea va fi deosebit de rece. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări pe parcursul zilei si sanse de ceata dimineata. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 4...5 grade.

ÎN ŢARĂ

PROGNOZA METEO. DUMINICĂ, cerul va fi mai mult noros în jumãtatea nordicã a ţãrii, unde local mai cad precipitaţii şi, mai ales la munte şi în jumãtatea de nord a Moldovei, cantitãţile de apã vor depãşi 15...20 l/mp şi izolat 25...30 l/mp. Vor predomina ninsorile în Maramureş, in Transilvania si in nordul Moldovei şi trecãtor în Dealurile de Vest şi vor di precipitaţii mixte în sudul şi centrul Moldovei. În toate zonele de munte va ninge, se va depune strat nou de zãpadã consistent şi vântul va avea intensificãri cu viteze ce vor depãşi 60...70 km/h, iar pe creste 80...90 km/h viscolind ninsoarea şi determinând scãderea vizibilitãţii. În restul teritoriului, înnorãrile vor fi temporare şi pe arii restrânse peste zi mai cad precipitaţii slabe, mai ales ploaie. Intensificãri ale vântului se vor semnala şi în restul zonelor, cu viteze ce vor depãşi temporar 50...60 km/h, iar în Oltenia, Muntenia, Dobrogea şi Moldova rafalele vor fi de peste 60...70 km/h. Temperaturile vor scadea şi vremea va deveni deosebit de rece pentru aceastã datã, în majoritatea zonelor, exceptând sud-estul unde valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru acestã datã. Maximele se vor încadra între 0 grade in dealurile de Vest şi 12 grade in Dobrogea, in zona litoralului.

PROGNOZA METEO. LUNI, vremea fi deosebit de rece pentru aceastã datã în toate regiunile, cu precãdere dimineaţa. Dupa minime in general cuprinse intre -7 si 2 grade, maximele vor fi doar intre -2 grade in nordul Moldovei si cel mult 8 grade in Oltenia. Cerul va fi variabil, cu înnorãri, în nordul, nord-estul şi centrul ţãrii. Va mai ninge, dar slab cantitativ, local în Moldova şi în zona Carpaţilor Orientali şi pe suprafeţe restrânse în Maramureş, Transilvania şi restul zonei de munte. Dimineata, izolat, vor fi conditii de ceata. Vântul va sufla cu unele intensificãri îndeosebi în prima parte a zilei în Moldova, in Dobrogea, in estul Munteniei şi la munte.

PROGNOZA METEO. MARŢI dimineata va fi foarte in zori, termometrele vor arata cam intre -11 si 0 grade, cu valori sub pragul gerului in estul Transilvaniei, dar vremea ramane deosebit de rece si peste zi in toata tara. Temperaturile maxime se vor incadra, in general , intre -2 grade in depresiunile din estul Transilvaniei si 6 grade in Oltenia. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri ziua în sudul şi în estul teritoriului, unde însã doar cu totul izolat îndeosebi în Moldova vor fi posibile fulguieli. In zonele joase vor fi conditii de ceata. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri pe litoral.

Etichete: cum va fi vremea, meteo, prognoza meteo, vremea in bucuresit

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h