PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vreme frumoasă şi călduroasă în următoarele zilePROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă vreme în general frumoasă şi călduroasă în majoritatea zonelor. În Banat și Oltenia, cele mai ridicate valori diurne se vor situa în jurul pragului de caniculă, iar indicele de temperatură-umezeală (ITU) va atinge pe spaţii mici 80 de unități, condiţii în care va apărea starea de disconfort termic.

Cum se misca floarea soarelui dupa Soare
Cum se mişcă floarea soarelui după Soare

VREMEA ÎN BUCUREŞTI MIERCURI. Vremea va fi călduroasă, iar în cursul zilei și predominant frumoasă. Noaptea, cerul va prezenta înnorări și va crește probabilitatea pentru averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 33 de grade, iar cea minimă va fi de 16...18 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI JOI. Vremea va fi predominant frumoasă și călduroasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare după-amiaza și seara, când vor fi condiții pentru averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 30...31 de grade, iar cea minimă de 16...18 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI VINERI. Vremea va fi în continuare predominant frumoasă și călduroasă, posibil caniculară după-amiază, când va fi și disconfort termic. Temperatura maximă va fi de 34...35 de grade, iar minima de 17....20 de grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări și condiții pentru averse și descărcări electrice, seara și în primele ore ale nopții. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări de scurtă durată.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI SÂMBĂTĂ. Vremea va fi în continuare predominant frumoasă și călduroasă, caniculară după-amiază, când va fi disconfort termic. Cerul va fi variabil, iar vântul slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 35 de grade, iar cea minimă va fi de 18...20 de grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI DUMINICĂ, LUNI, MARŢI. Valorile termice vor fi cu mult mai ridicate decât cele specifice perioadei, iar probabilitatea de apariție a averselor va fi redusă.

PROGNOZA METEO MIERCURI.Vremea va fi caldă pentru această dată, călduroasă după-amiază în regiunile vestice, sud-vestice și sudice și parţial în centru. În Banat și Oltenia, cele mai ridicate valori diurne se vor situa în jurul pragului de caniculă, iar indicele de temperatură-umezeală (ITU) va atinge pe spaţii mici 80 de unități, condiţii în care va apărea starea de disconfort termic. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 26 și 35 de grade, iar cele minime între 12 și 20 de grade, ușor mai scăzute în depresiuni, dar și mai ridicate pe litoral. Cerul va fi variabil, dar vor fi și intervale cu manifestări specifice instabilității atmosferice, respectiv înnorări temporar accentuate, descărcări electrice, averse, intensificări de scurtă durată ale vântului, trecător cu aspect de vijelie, punctiform căderi de grindină și cantități de apă mai mari de 20 l/mp. Astfel de fenomene se vor semnala - în jumătatea de nord a țării și la munte, în a doua parte a zilei și la începutul nopții, iar în cea de sud, după aceea, dar pe arii mai restrânse.

PROGNOZA METEO JOI.Vremea va fi în general frumoasă, iar în regiunile vestice, sudice și centrale și călduroasă. Din nou, în Banat și în Oltenia, vor fi valori caniculare după-amiază și disconfort termic, indicele de temperatură-umezeală (ITU) urmând să atingă, pe spații restrânse, pragul de 80 de unități. Cerul va fi variabil și îndeosebi după-amiaza și seara, local în zona montană și submontană și izolat în restul teritoriului, vor fi înnorări, averse și descărcări electrice. Punctiform, vor mai fi posibile căderi de grindină și cantități de apă mai însemnate. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, dar trecător și în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 27 și 35 de grade, iar cele minime de la 8 grade în depresiuni, până la 21...22 de grade pe litoral și în Dealurile de Vest.

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea va fi în continuare călduroasă, în mare parte din țară, dar cu deosebire în regiunile vestice, sudice și de sud-est. La deal și la munte, precum și în vestul, nordul și centrul țării, vor fi înnorări temporar accentuate, local averse și descărcări electrice. Vor fi condiții de grindină și cantități de apă mai însemnate. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene vor fi posibile, pe arii restrânse. Vântul va avea intensificări la munte, dar izolat și în restul teritoriului, mai ales în timpul ploilor, trecător cu aspect de vijelie. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 28 și 36 de grade, iar cele minime între 11 și 22 de grade. Disconfortul termic va fi în extindere și accentuare, îndeosebi în Câmpia de Vest, Câmpia Română și partea continentală a Dobrogei.

PROGNOZA METEO SAMBATA. Vremea va fi în general frumoasă și călduroasă, în cea mai mare parte a țării, caniculară după amiază în regiunile vestice, sudice și de sud-est. Cerul va fi variabil și doar izolat, îndeosebi în nord și la munte, vor fi ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Se mențin condiții de grindină. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări la munte, îndeosebi pe creste. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 29 și 36 de grade, iar cele minime între 12 și 22 de grade, mai scăzute în estul Transilvaniei. Disconfortul termic va persista în sud și în sud-est.

DUMINICĂ, LUNI, MARTI. Valorile termice vor fi cu mult mai ridicate decât cele normale în acestă perioadă și din intervalele anterioare. Manifestări specifice instabilității atmosferice vor fi, îndeosebi după-amiaza, în zonele montane și pe arii restrânse în restul teritoriului, cel mai probabil în a doua parte a intervalului.

 

Etichete: Bucureşti, meteo, prognoza meteo, vremea, vremea în bucureşti

0/1 COMENTARII
Cristian
21 iun 12:01
+0
VOTURI
-0
Va oferim munca acasa: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE