PROGRAM MAGAZINE PAŞTE 2016. În ce zile vor fi ÎNCHISE magazinele LidlPROGRAM MAGAZINE PAŞTE 2016. Magazinele Lidl vor fi închise în zilele de  1 și 2 mai, anunţă compania.

PROGRAM MAGAZINE PASTE 2016. In ce zile vor fi INCHISE magazinele Lidl
PROGRAM MAGAZINE PAŞTE 2016. În ce zile vor fi ÎNCHISE magazinele Lidl

PROGRAM MAGAZINE PAŞTE 2016.  Conducerea Lidl România a decis să ofere și în acest an tuturor angajaților două zile libere de Paște, așa că magazinele retailerului vor fi închise pe 1 și 2 mai, se arată într-un comunicat de presă. 

"Perioada sărbătorilor pascale generează o creștere a activității în domeniul comerțului, însă Lidl crede cu tărie în echilibrul dintre viața profesională și cea personală și în grija față de angajați. Ca atare, le oferă și în acest an o zi în plus de odihnă, cu ocazia Paștelui, Lidl fiind singura companie de retail din România care oferă angajaților săi două zile libere cu ocazia acestor sărbători.

Astfel, angajații Lidl vor beneficia de zile libere atât pe 1 mai, cât și pe 2 mai, pentru a se bucura de momentele de sărbătoare alături de cei dragi.

Clienții Lidl vor putea cumpăra produsele necesare pentru pregătirea Paștelui până pe 30 aprilie inclusiv, urmând ca magazinele din toată țara să își reia activitatea începând cu 3 mai.

Rețeaua Lidl România numără, în momentul de față, peste 190 de magazine în toată țara și peste 4.000 de angajați", precizează sursa citată. 

PROGRAM MAGAZINE PAŞTE 2016.  Lidl este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, activând în peste 26 de țări europene şi având peste 100 de centre logistice ce asigură aprovizionarea a aproximativ 10.000 de magazine. Având mai mult de 170.000 de angajați, Lidl se numără printre primii 10 comercianți de produse alimentare la nivel mondial

CITEŞTE ŞI PROGRAM MAGAZINE PAŞTE 2016: Programul hipermarketurilor AUCHAN din Bucureşti

Etichete: Lidl, program Lidl paste, program magazine paste

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE