Program național pentru arși în România, din 2016, anunță GuvernulPurtătorul de cuvânt al Guvernului a anunțat joi că, de anul viitor, România va avea un program național pentru arși.

Program national pentru arsi in Romania, din 2016, anunta Guvernul
Program național pentru arși în România, din 2016, anunță Guvernul
Foto: B365.RO

Incepand de anul viitor va exista un program national de arsi, a anuntat joi purtatorul de cuvant al Executivului, Dan Suciu.

"Asta inseamna un nou program national finantat de la buget, exclusiv pe probleme de arsi. Cum va fi compus acest program, finantare, utilitate, ramane sa stabileasca Ministerul Sanatatii. Cert este ca problema este in atentia Guvernului, de aici vine initiativa programului national de arsi finantat de la buget si nu de la Casa (n.red. CNAS)", spus Suciu, conform Hotnews.ro.

In ceea ce priveste realizarea unui nou spital, asa cum au solicitat medicii de la Spitalul de Arsi, este posibila in cazul in care vor exista resurse financiare. "Daca exista oportunitatea si resursa financiara pentru un nou spital se va lua in considerare acest lucru pentru ca, intr-adevar, solicitarea a fost primita si de premier. Probabil ca nu e doar un proiect punctual de un an, daca vorbim de asa ceva", a mai spus Suciu.

Etichete: arsi, arsuri, spital

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE