PROGRAM PRELUNGIT la eliberarea actelor de identitate, pentru ALEGERILE EUROPARLAMENTAREProgramul birourilor de evidenţă a persoanelor din Capitală şi al Direcţiei Generale de Evidenţa a Persoanelor a Municipiului Bucureşti va fi prelungit, în 25 şi 26 mai, pentru eliberarea actelor de identitate expirate, pierdute, furate sau deteriorate, astfel încât bucureştenii să se poată prezenta la vot, la alegerile europarlamentare şi referendum.

PROGRAM PRELUNGIT la eliberarea actelor de identitate, pentru ALEGERILE EUROPARLAMENTARE
PROGRAM PRELUNGIT la eliberarea actelor de identitate, pentru ALEGERILE EUROPARLAMENTARE

Primăria Municipiului Bucureşti anunţă că, pentru a-i sprijini pe bucureşteni în vederea exercitării dreptului la vot, asigură, în 25 şi 26 mai, program de lucru prelungit pentru eliberarea actelor de identitate expirate, pierdute, furate sau deteriorate.

Astfel, programul de lucru cu publicul al birourilor de evidenţa a persoanelor din Capitală şi al Direcţiei Generale de Evidenţa a Persoanelor a Municipiului Bucureşti va fi extins, după cum urmează: sâmbătă, 25 mai, între orele 8.00 şi 16.00 (inclusiv pentru depunerea documentelor în vederea eliberării actelor de identitate), şi duminică, 26 mai, între orele 7.00 şi 21.00. (7.00 - 16.00-pentru depunerea documentelor în vederea eliberării actelor de identitate).

Cartea de identitate se întocmeşte şi se eliberează pe baza cererii scrise a persoanei şi a documentelor cu care, potrivit legii, se face dovadă numelui, stării civile, cetăţeniei române şi a domiciliului. Contravaloarea producerii şi eliberării cărţii de identitate este de 7 lei şi se achită la ghişeele birourilor de evidenţa a persoanelor din cele 6 sectoare, precum şi prin SMS, apelând numărul scurt 7530 pentru sectorul 5.

În situaţia în care nu pot fi prezentate anumite documente (certificate de stare civilă, dovezi cu privire la domiciliu etc.), se va elibera carte de identitate provizorie, caz în care se vor depune şi 3 fotografii ¾ cm şi taxa de 1 leu, achitată în acelaşi mod că şi în cazul cărţilor de identitate.

Etichete: alegeri europarlamentare, eliberare acte de identitate, pmb, Primăria Bucureşti

0/1 COMENTARII
Allison Howarts
20 mai 06:41
+0
VOTURI
-0
Bună ziua, sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenei mele și ea mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă care să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, mi-a trimis poșta de vrajă și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Ex-ul meu ma sunat, eram atât de surprins, am răspuns la telefon și tot ce mi-a spus a fost că a fost atât de rău pentru tot ce sa întâmplat încât a vrut să mă întorc la el, că mă iubește atât de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singurul vrăjitor real și puternic care ma ajutat cu propria mea problemă. email: ogagakunta@gmail.com puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistență în relația dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe +2348069032895
1) vrăji vrăji
2) vrăji pierdute
3) Vrăjile divorțului
4) Vrăjile căsătoriei
5) Vraja de legare.
6) vrăji de rupere
7) Înlăturați un iubit trecut
8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie
9) doresc să-ți satisfacă iubitul
Contactați acest mare om dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă
ogagakunta@gmail.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE