Program PRELUNGIT la metrou, pentru meciul de fotbal România-Spania de pe Arena NaţionalăMinisterul Transporturilor şi Metrorex, alături de Federaţia Română de Fotbal, anunţă că vin în sprijinul publicului participant la partida de fotbal dintre selecţionatele României şi Spaniei, ce se va desfăşura pe stadionul "Arena Naţională".  

Program PRELUNGIT la metrou, pentru meciul de fotbal Romania-Spania de pe Arena Nationala
Program PRELUNGIT la metrou, pentru meciul de fotbal România-Spania de pe Arena Naţională

Astfel, joi, 5 septembrie 2019, trenurile de metrou vor circula, pe toate magistralele de metrou, dupa un program prelungit cu o ora si 30 de minute.
Ultimele trenuri de metrou vor pleca de la statiile capat de magistrala la ora 01:00 pe Magistrala 1, Magistrala 2 si Magistrala 3, respectiv la ora 01:45 pe Magistrala 4. Intervalul de circulatie intre trenuri va fi de aproximativ 10-12 minute.
Partida de fotbal ce se va desfasura in data de 5 septembrie 2019 este un eveniment de interes public si de importanta nationala pentru organizarea Turneului Final EURO 2020.

CITEŞTE ŞI Gazonul de pe Arena Naţională, schimbat înaintea meciului România-Spania. Cât a costat

Primăria Capitalei a schimbat gazonul de pe Arena Națională înaintea meciului România-Spania, ce va avea loc pe 5 septembrie. Operațiunea a durat 5 zile, și în ciuda timpului scurt rămas până la eveniment, primarul Gabriela Firea dă asigurări că nu vor fi probleme. Înlocuirea gazonului a costat circa 240.000 de euro și face parte dintr-un acord-cadru încheiat pe 4 ani, valoarea maximă a acestuia fiind de 4 milioane de euro. DETALII, AICI. 

Etichete: circulatie metrou joi 5 septembrie, EURO 2020, meci romania spania, Metrorex, program metrou meci romania spania

0/1 COMENTARII
Allison Howarts
04 sep 20:34
+0
VOTURI
-0
Bună ziua, eu sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson ani de zile, s-a despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar, l-am dorit atât de mult din cauza iubirii pe care o am pentru el, L-am implorat cu tot, am făcut promisiuni, dar el a refuzat. I-am explicat problema mea prietenului meu și ea mi-a sugerat că ar trebui să contactez mai degrabă o casetă de vrajă care m-ar putea ajuta să arunc o vrajă pentru a-l readuce, dar eu sunt tipul care nu a crezut niciodată în vraja, nu am avut de ales decât să-l încerc, eu i-a trimis caseta vraja și mi-a spus că nu este nicio problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine înainte de trei zile, a aruncat vraja și surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Fostul meu m-a sunat, am fost atât de surprins, am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că îi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat, încât a vrut să mă întorc la el, încât mă iubește atât de mult. Eram atât de fericit și m-am dus la el încât așa am început să trăim din nou fericiți împreună. De atunci, mi-am făcut promisiune că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor unei astfel de persoane, referindu-l la ea singura casă de vrăji reală și puternică care m-a ajutat cu propria mea problemă. e-mail: ogagakunta@gmail.com puteți să-i trimiteți un e-mail dacă aveți nevoie de asistența sa în relația dvs. sau în orice alt caz sau WhatsApp, la +2348069032895
1) Vrăji de dragoste
2) Vrăji de dragoste pierdute
3) Vrăji de divorț
4) Vrăji de căsătorie
5) Vraja de legare.
6) Vrăji de rupere
7) Alungă un iubit trecut
8.) Doriți să vă promovați în vraja dvs. de birou / Loterie
9) doriți să vă satisfaceți iubitul
Contactați acest om grozav dacă aveți vreo problemă pentru o soluție de durată
ogagakunta@gmail.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE