FRF:PROGRAM PRELUNGIT la metrou pentru meciul ROMÂNIA-GRECIA. Metrorex: Trenurile vor circula normalROMÂNIA-GRECIA- PRELIMINARIILE EURO 2016, luni, 7 septembrie. UPDATE: FRF a anunţat, într-un comunicat de presă, că Metrorex și RATB vor avea program prelungit luni, 7 septembrie, pentru meciul ROMÂNIA GRECIA, din PRELIMINARIILE EURO 2016. Însă, Metrorex anunţă că nu va preluni programul de circulaţie al trenurilor de metrou.

PROGRAM PRELUNGIT la metrou si RATB luni, pentru meciul ROMANIA-GRECIA, din PRELIMINARIILE EURO 2016
PROGRAM PRELUNGIT la metrou și RATB luni, pentru meciul ROMÂNIA-GRECIA, din PRELIMINARIILE EURO 2016
Foto: rol.ro

ROMÂNIA-GRECIA- PRELIMINARIILE EURO 2016, luni, 7 septembrie:

UPDATE: Trenurile de metrou vor circula normal luni. Vezi AICI De ce NU se prelungeşte programul pentru ROMÂNIA-GRECIA. Deşi FRF a anunţat pe site-ul propriu că se va prelungi programul mijloacelor de transport în comun din Capitală, cu ocazia meciului ROMÂNIA - GRECIA, Metrorex nu va prelungi programul de circulaţie al trenurilor de metrou în contextul în care FRF nu a acceptat să achite costurile suplimentare pentru prelungirea programului, au declarat, pentru B365.ro, reprezentanţii Metrorex. Mai multe detalii AICI.

"La solicitarea Federaţiei Române de Fotbal, Metrorex şi RATB au prelungit programul mijloacelor de transport în comun, pentru ziua de luni, 7 septembrie. Suporterii echipei naţionale care vor fi prezenţi luni seara, de la ora 21:45, la Arena Naţională, pentru a urmări jocul cu Grecia din preliminariile EURO 2016, vor putea circula la finalul partidei cu mijloacele de transport în comun. Programul liniilor Metrorex şi RATB, care în mod normal circulă până la ora 23.00, a fost prelungit până la ora 1.00, în noaptea de luni spre marţi", se arată pe site-ul FRF.

ROMÂNIA-GRECIA- PRELIMINARIILE EURO 2016, luni, 7 septembrie:

Biletele la meciul România - Grecia mai sunt disponibile doar la casele Arenei Naţionale duminică, până la ora 19.00, şi luni, între orele 10.00 şi 19.30. Răzvan Burleanu, președintele FRF, a anunțat că, până sâmbătă, s-au vândut 30.000 de bilete pentru meciul de luni. Oficialul a declarat că se așteaptă ca la ora partidei să fie cel puțin 40.000 de fani în tribune. Meciul România - Grecia se va disputa luni, de la ora 21:45, în direct pe TVR 1.

Etichete: preliminarii Euro 2016, program metrorex, program ratb, RATB, romania grecia

0/1 COMENTARII
Cris
07 sep 16:53
+0
VOTURI
-0
Sunt absolut penibili astia de la Metrorex. La niciun eveniment din Bucuresti, nu pot mentine trenurile in circulatie inca o ora. Cand a fost Festivalul de Jazz in iulie, lumea pleca in masa de la spectacol, la 22.45 sa nu se inchida la metrou, desi spectacolul nu se terminase. Se uitau strainii aia la noi ca la extraterestri.

Metrorex trebuie desfiintata, clar... E plina de trogloditzi.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE