Program PRELUNGIT la Piața Obor din Sectorul 2. Când este deschisă cea mai mare piață agroalimentarăDin această săptămână, programul de funcționare a noii Piețe Obor s-a modificat pentru a se încadra inclusiv în cerințele Ordonanței militare nr. 10/2020, care reglementează deplasarea persoanelor care au împlinit vârsta de 65 de ani, în afara locuinței.

Program PRELUNGIT la Piata Obor din Sectorul 2. Cand este deschisa piata
Program PRELUNGIT la Piața Obor din Sectorul 2. Când este deschisă piața

Astfel, de luni până vineri inclusiv programul de funcționare a noii Piețe Obor este între orele 07.00 – 19.00, sâmbătă piața este deschisă în intervalul orar 07.00 – 18.00, iar duminica Oborul funcționează între orele 08.00 -16.00, informează administrația locală într-un comunicat de presă.

CITEȘTE ȘI Cum se face dezinfecția împotriva COVID-19 în scările de bloc, din Sectorul 2 GALERIE FOTO

Pentru protecția cumpărătorilor şi a vânzătorilor, zilnic se face igienizarea tarabelor, spațiilor comune, scărilor, holurilor, balustradelor, mânerelor ușilor etc.

De asemenea, toți producătorii au obligația de-a purta măști şi mănuși, iar mărfurile pe care le comercializează sunt protejate de paravane din plastic, anunță Primăria Sectorului 2. 

CITEȘTE ȘI COVID-19. Linie telefonică dedicată vârstnicilor singuri, de peste 65 de ani, din Sectorul 2

COVID-19. Persoanele fără susținători legali, cu vârstă peste 65 de ani, din Sectorul 2 au la dispoziție o nouă linie telefonică specială cu numărul 031 – 9798, pe care o pot apela de luni până vineri, în intervalul orar 08.00- 20.00. Amănunte, AICI. 

Etichete: mugur mihai toader, Piaţa Obor, prelungire program piata obor, program piata obor, Sectorul 2

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h