PROGRAM PRELUNGIT LA RATB pentru meciul ROMÂNIA-FINLANDA. Metroul circulă două ore în plusROMÂNIA-FINLANDA: Joi, 08.10.2015, liniile RATB din zona Stadionului Arena Naţională vor avea program prelungit, anunţă compania de transport public. 

PROGRAM PRELUNGIT LA RATB pentru meciul ROMANIA-FINLANDA. Metroul circula doua ore in plus
PROGRAM PRELUNGIT LA RATB pentru meciul ROMÂNIA-FINLANDA. Metroul circulă două ore în plus

ROMÂNIA-FINLANDA: Cu ocazia partidei de fotbal România - Finlanda din această seară, Regia Autonomă de Transport Bucureşti va prelungi programul de circulaţie pe liniile de tramvaie 1, 40, 56, liniile de troleibuze 86 şi 90, precum şi pe liniile de autobuze 101, 102, 104, 133, 311, 330 şi 335, care vor funcţiona până la defluirea spectatorilor din zona Stadionului Arena Naţională.

ROMÂNIA-FINLANDA: De asemenea, pe lângă aceste linii, care asigură relaţia cu zona centrală şi cu reţeaua Metrorex, călătorii vor avea la dispoziţie şi liniile de transport de noapte, informează RATB. 

PROGRAM PRELUNGIT la metrou, pentru meciul ROMÂNIA-FINLANDA din 8 OCTOMBRIE

ROMÂNIA-FINLANDA: Metrorex a anunţat că va prelungi programul joi, 8 octombrie, pentru meciul ROMÂNIA-FINLANDA din Preliminariile Euro 2016.

ROMÂNIA-FINLANDA: Ministerul Transporturilor şi Metrorex vin în sprijinul publicului participant la meciul de fotbal dintre echipa naţională a României şi cea a Finlandei, care se va desfăşura pe stadionul "Arena Naţională" şi anunţă că joi, 8 octombrie 2015, trenurile de metrou vor circula după un program prelungit cu două ore.

ROMÂNIA-FINLANDA: Ultimele trenuri de metrou vor pleca de la staţiile capăt de magistrală la ora 00:45 pe liniile M1, M2, M3 şi M4. Intervalul de circulaţie va fi de aproximativ 10-12 minute, informează Metrorex.

Etichete: joi 8 octombrie 2015, meci romania finlanda, Metrorex, program prelungit, RATB, tramvaiul 1

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE