Program prelungit la Taxe şi Impozite Locale Sector 4Direcția Generală de Impozite și Taxe Locale Sector 4 informează că, începând de luni, 06 ianuarie a.c., a fost reluat programul cu publicul la toate cele trei sedii ale Direcției.

Program prelungit la ghiseele pentru plata impozitelor si taxelor locale din Sectorul 1
Program prelungit la ghișeele pentru plata impozitelor și taxelor locale din Sectorul 1

Încă de la primele ore, cetăţenii Sectorului 4 au dovedit spirit civic, grăbindu-se să-şi achite datoriile către Bugetul Local.
Pentru a evita aglomerația la casierii și, totodată, pentru a oferi posibilitatea contribuabililor de a efectua plata integrală a impozitelor și taxelor locale, programul de lucru cu publicul a fost prelungit la sediile Direcţiei Generale de Impozite şi Taxe Locale Sector 4, situate în str. Niţu Vasile nr. 50-54, şos. Olteniţei nr. 37-39, Calea Şerban Vodă nr. 43, după cum urmează:
pentru perioada 06 - 09 ianuarie 2014: luni, marți, miercuri și joi, între orele 8.30 -18.30 ;
vineri, 10 ianuarie 2014, între orele 8.30 – 16.30.
De asemenea, la toate cele trei sedii, programul cu publicul la ghișeele auto și certificatele fiscale a fost prelungit astfel:
pentru perioada 06 -09 ianurarie 2014: luni, marți, miercuri și joi, între orele 8.30 – 18.00;
vineri, 10 ianuarie 2014, între orele 8.30 – 16.00.
Totodată, cetățenii mai trebuie să știe că:
dacă doresc obţinerea unui certificat fiscal, trebuie să achite toate datoriile la bugetul local (impozite, taxe, etc.);
persoanele juridice pot obține clarificări privind anumite situații doar de la sediul din șos. Olteniței nr.37-39;
clarificări și plăți privind parcări, garaje și alte taxe de ocupare a domeniului public se pot obține doar la sediul din Calea Șerban Vodă nr.43.
De asemenea, cetățenii din Sectorul 4 care vor să-şi achite datoriile către bugetul local mai au la dispoziţie, pe lângă plata directă la casierii, şi următoarele modalităţi: prin POS, trezorerie, on-line, mandat poştal, cât şi prin intermediul site-ului www.ghiseul.ro.

 

Etichete: program prelungit, Sectorul 4, taxe şi impozite locale

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE