Program special la RATB de Paştele CatolicAutobuzele Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB) vor funcţiona după un program special de Paştele Catolic.

Program special la RATB de Pastele Catolic
Program special la RATB de Paştele Catolic
Foto: obiectiv.info

Pentru asigurarea transportului public de suprafaţă şi preluarea călătorilor care vor participa la slujba specială, ocazionată de sărbătorirea Paştelui Catolic, în noaptea de Înviere, 04/05.04.2015, Regia Autonomă de Transport Bucureşti va menţine în circulaţie, pe parcursul întregii nopţi, liniile de transport de noapte ale căror trasee converg către principalele biserici catolice, respectiv liniile N106, N109, N112, N117, N119, anunţă RATB, într-un comunicat de presă.

RATB a anunţat, pe 1 aprilie, că va asigura transportul gratuit pentru copiii preşcolari, elevii şi cadrele didactice din Bucureşti care participă la activităţile desfăşurate prin Programul "Şcoala altfel", în condiţiile în care până acum părinţii plăteau pentru închirierea autobuzelor.

Etichete: Paștele catolic, Paşti, program, program de sărbători, program ratb, RATB, Regia Autonomă de Transport Bucureşti

0/1 COMENTARII
gigi
03 apr 11:49
+0
VOTURI
-0
Deci din stire aflam ca noaptea vor circula liniile de noapte! Nimeni nu se astepta la o asemenea surpriza!!! SOC!!!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE