PROGRAM SPITALE DE CRĂCIUN. Ce spitale asigură permanenţa de Crăciun și Revelion, în BucureștiPROGRAM SPITALE DE CRĂCIUN. Nouă spitale vor asigura asistența medicală de Crăciun și de Revelion, în Capitală. 

PROGRAM SPITALE DE CRACIUN. Ce spitale asigura permanenta de Craciun si Revelion, in Bucuresti  (Foto enational.ro)
PROGRAM SPITALE DE CRĂCIUN. Ce spitale asigură permanenţa de Crăciun și Revelion, în București (Foto enational.ro)

PROGRAM SPITALE DE CRĂCIUN. Nouă spitale din Capitală vor asigura permanenţa în perioada Crăciunului, dar şi de Revelion. 

PROGRAM SPITALE DE CRĂCIUN. Potrivit site-ului DSP București, asistența medicală va fi asigurată în această perioadă de Spitalul Clinic de Urgență Floreasca, Spitalul Universitar de Urgență, Spitalul Clinic de Urgență "Sf. Pantelimon", Spitalul de Urgență "Sf. Ioan", Spitalul Clinic de Urgență "Bagdasar Arseni", Spitalul de Urgență Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri, Spitalul Clinic de Urgențe Oftalmologice, Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii "Grigore Alexandrescu", dar și Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii "Marie Curie", conform Agerpres.

PROGRAM SPITALE DE CRĂCIUN. Serviciul de Ambulanță al Municipiului București va avea program normal de lucru, cu mențiunea că în această perioadă va asigura eliberarea de certificate constatatoare de deces în întreaga Capitală. Solicitările vor fi preluate de la numărul 112.

Etichete: Bucureşti, Capitală, PROGRAM SPITALE DE CRĂCIUN, urgenta spitale

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h