Programul meciurilor din Liga I, etapa 2: Cine le transmite la TV, la ce oră, de pe Look TVMeciurile din Liga I se vor putea vedea exclusiv pe Look TV. Astfel, doar abonații UPC și ai unor mici rețele de cartier vor avea acces la meciurile din Liga 1, inclusiv la cele ce se vor desfășura fără spectatori, ca meciul Steaua-Universitatea Craiova, de sâmbătă. Iată însă programul meciurilor din etapa 2, din Liga I.   

Look TV si Lok Plus, singurele posturi care transmit LIVE la TV meciurile din Liga !
Look TV si Lok Plus, singurele posturi care transmit LIVE la TV meciurile din Liga !

Meciurile din Liga I se vor putea vedea exclusiv pe Look TV. 

VINERI

Ceahlăul – ASA Tg. Mureș, ora 18.00 – Look TV

Viitorul – Rapid, ora 21.00 – Look TV

SÂMBĂTĂ

Oțelul – Chiajna, ora 18.30 – Look Plus

Steaua – CS U Craiova, ora 21.00 – Look TV

DUMINICĂ

Petrolul – FC Botoșani, ora 17.00 – Look Plus

Astra – FC Brașov, ora 19.00 – Look Plus

Pandurii – CFR Cluj, ora 21.00 – Look TV

LUNI

Gaz Metan – CSMS Iași, ora 18.30 – Look TV

U Cluj – Dinamo, ora 21.00 – Look Plus

Meciurile din Liga I, transmise exclusiv de Look Tv și Look Plus: Romtelecom a anunțat că nu s-a ajuns încă la o înțelegere cu reprezentanții posturilor Look TV și Look Plus, pentru transmiterea meciurilor din Liga 1, cu toate că, anterior, promisese transmisia a câte trei meciuri pe etapă din Liga I de către Dolce Sport. Deci, abonații Romtelecom nu vor avea acces nici la Look TV, nici la Look Plus, dar nici la vreun meci transmis de Dolce Sport. Spre exemplu, meciul Steaua București- Universitatea Craiova de sâmbătă, 2 august, care se va desfășura fără spectatori, nu va putea fi urmărit de abonații Romtelecom. 

Liga I se vede exlusiv, la televizor, pe Look tv și Look Plus. Posturile sunt achiziționate doar de distribuitorul de cablu UPC. 

Cei care nu prind Look TV si Look Plus prin distribuitorul de cablu la care sunt abonati pot vedea meciurile din Liga I, legal, pe net si pe mobil. Platforma Seenow pune la dispozitie abonatilor toate meciurile din urmatorul sezon al campionatului intern.

Cat te costa sa ai Liga I pe laptop, tableta sau mobil:

- 3 euro (fara TVA) / 1 zi (valabil din momentul platii pana la miezul noptii)

- 5 euro (fara TVA) / 30 de zile

- 12 euro (fara TVA) / 90 de zile

- 20 de euro (fara TVA) / 180 de zile

- 36 de euro (fara TVA) / 365 de zile.

Consiliul Concurenţei a declanşat o investigaţie asupra modului în care Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a vândut drepturile de televizare ale meciurilor din cadrul competiţiei Liga I, potrivit unui comunicat

Liga 1 pe Look TV: Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat, pe 4 martie, semnarea unui parteneriat media pe cinci ani cu firma Intel Sky Broadcast din Malta, având ca obiect comercializarea drepturilor de difuzare a meciurilor din Liga I. Conform contractului, Liga Profesionistă de Fotbal va încasa anual de la Intel Sky Broadcast suma netă de 27,5 milioane de euro pe sezon în cei cinci ani.

Televiziunile generaliste Look TV şi Transilvania Live (care ulterior s-a transformat în Look Plus, n.r.) au anunţat, pe 2 aprilie, într-un comunicat remis agenţiei MEDIAFAX, că au încheiat un memorandum de înţelegere cu Intel Sky Broadcast Ltd. privind difuzarea în direct a meciurilor de fotbal din campionatul Liga I şi Cupa Ligii.

Liga 1 pe Look TV: Pe 29 mai, compania de telecomunicaţii RCS&RDS a anunţat, într-un comunicat remis MEDIAFAX, că a depus plângere la Consiliul Concurenţei împotriva Ligii Profesioniste de Fotbal, întrucât "vânzarea drepturilor de difuzare a meciurilor din Liga 1 s-a făcut cu încălcarea legislaţiei concurenţei".

Până în prezent, compania UPC şi platforma sa de satelit, Focus Sat, dar şi reţeaua iNES IPTV (care transmite televiziuni prin internet) au anunţat, prin intermediul unor comunicate de presă, că au semnat acorduri de distribuţie cu Intel Sky Broadcast Ltd. pentru transmisia celor două televiziuni Look TV şi Look Plus.

Liga 1 pe Look TV: Totodată, Romtelecom a anunţat că negociază retransmiterea în continuare a Look TV şi Look Plus, în condiţiile în care aceste televiziuni au decis să renunţe, de la 1 iulie, la regimul "must carry" şi să solicite tarife pentru retransmisie din partea cabliştilor.

În schimb, RCS&RDS a scos, pe 30 iunie, din grilele sale de cablu analogic şi digital televiziunile Look TV şi Transilvania Live, la nivelul întregii ţări, inclusiv în Bucureşti, întrucât aceste televiziuni au decis să renunţe de la 1 iulie la regimul "must carry", după cum au declarat la momentul respectiv, pentru MEDIAFAX, surse din media. Look TV şi Transilvania Live nu erau retransmise şi pe platforma de satelit Digi a RCS&RDS.

Liga 1 pe Look TV: Pe de altă parte, Look TV şi Look Plus au anunţat, într-un comunicat remis MEDIAFAX pe 14 iulie, că au încheiat "un număr semnificativ de contracte de retransmisie cu distribuitori de servicii de programe audiovizuale".

Cei care nu prind Look TV si Look Plus prin distribuitorul de cablu la care sunt abonati pot vedea meciurile din Liga I, legal, pe net si pe mobil. Platforma Seenow pune la dispozitie abonatilor toate meciurile din urmatorul sezon al campionatului intern.

Etichete: Craiova, in direct, liga 1, Liga I, live, Look TV, meciuri, meciurile din liga I, online, Steaua, transmise la tv, upc

0/2 COMENTARII
Schimbare
02 Aug 13:33
+0
VOTURI
-0
Pai muta-te la UPC si rezolvi problema.
Portaru
01 Aug 17:45
+0
VOTURI
-0
Stim cine le transmite dar nu le mai putem vedea. Multumim Romtelecom.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE