Programul "Rabla" va avea, în 2016, o nouă secţiune: "Rabla Plus"Programul "Rabla" va avea o nouă secţiune în 2016, numită "Rabla plus". Noua secţiune a fost înfiinţată pentru a dimpulsiona achiziţia de maşini electrice.

Programul "Rabla" va avea, in 2016, o noua sectiune: "Rabla Plus"
Programul "Rabla" va avea, în 2016, o nouă secţiune: "Rabla Plus"
Foto: ziaruldearges.ro

'Programul 'Rabla' din acest an se va numi 'Rabla plus' şi va avea două componente: 'Rabla' clasic, variantă cunoscută din anii anteriori, şi 'Rabla plus', acesta din urmă având în vedere stimularea de achiziţii de maşini electrice, dar şi stimularea construirii unei infrastructuri electrice (...). Deci, pe lângă varianta clasică a programului, va exista şi programul 'Rabla plus', care va avea un buget de 75 de milioane de lei. Partea de 'plus' înseamnă stimularea de achiziţii de maşini electrice. Estimez că ghidurile de finanţare ar putea fi gata până la finele lunii aprilie, iar cei care doresc să achiziţioneze o maşină prin program să o facă undeva de la începutul lunii mai. Unul dintre obiectivele mele ca ministru al Mediului este tranziţia către economia verde. De asemenea, dorim ca şi în sectorul auto să facem o tranziţie cât mai accelerată către maşinile electrice', a menţionat Paşca Palmer, la expoziţia Romenvirotec de la Romexpo, conform agerpres.ro.

Guvernul a aprobat, în şedinţa din 30 martie, bugetul de venituri şi cheltuieli pe anul în curs al Fondului pentru Mediu şi al Administraţiei Fondului pentru Mediu, estimându-se venituri totale de 836,46 milioane de lei şi cheltuieli de 838,66 milioane lei, deficitul de 2,2 milioane de lei urmând a fi acoperit din excedentul anilor anteriori.

Etichete: Rabla, rabla 2016, rabla plus

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE