PROGRAMUL și regulile de acces de la East European Comic Con- în acest weekend, la Romexpo!În perioada 27-29 mai, publicul va avea șansa de se întâlni actori bine cunoscuți precum Charles Dance, Gemma Walsh și Daniel Portman (Game of Thrones), David Anders (iZombie, Once Upon A Time, Vampire Diaries), Mark Pellegrino (Supernatural, LOST) și Sylvester McCoy (Dr.Who, Hobbitul), în cadrul evenimentului East European Comic Con. Puteți consulta programul complet și regulile de acces de la eveniment, mai jos.

PROGRAMUL si regulile de acces de la East European Comic Con- in acest weekend, la Romexpo!
PROGRAMUL și regulile de acces de la East European Comic Con- în acest weekend, la Romexpo!
Foto: romexpo.ro

Accesul publicului va fi disponibil vineri, începând cu ora 16:00 și se va încheia la ora 21:00, sâmbătă de la 10 la 18:00, iar duminică de la ora 10:00 la 19:00. Programul complet poate fi consultat aici.

Din motive ce țin de siguranța și confortul vizitatorilor, numărul de persoane va fi restricționat în cazul în care va depăși capacitatea locației, iar vânzarea biletelor la intrare va fi oprită, anunță organizatorii.

REGULI DE ACCES:

În ceea ce privește regulile de acces la eveniment, următoarele obiecte sunt strict interzise: sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, spray-uri, arme, binocluri, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, bagaje voluminoase, lasere. Accesul cu medicamente este permis doar în baza rețetei medicale aferente.

În schimbul biletului, fiecare persoană va primi o brățară, iar ruperea sau pierderea ei va conduce la pierderea accesului.

Biletele de tip abonament vor fi preschimbate într-o brățară textilă care trebuie pastrată la mână în toate zilele evenimentului.

Organizatorii nu vor stoca și păzi obiectele prezentate în lista de mai sus pe durata evenimentului.

Totodată, distribuirea de flyere pentru participanți sau colectarea unor sume pentru diferite cauze sociale este interzisă.

East European Comic Con dispune și de un punct medical, aflat în pavilionul C4. Dacă vă simțiți rău sau sunteți martori la o situație de urgență, organizatorii vă sfătuiesc să anuntați cel mai apropiat voluntar instruit special pentru a vă facilita accesul la punctul medical.

Este recomandat părinților să își însoțească copiii la eveniment, deoarece organizatorii nu sunt răspunzători pentru aceștia sau pentru acțiunile acestora.

Organizatorii îi îndeamnă pe posesorii de bilete de Photo Op (Poza) sau Autograph (Autograf) să fie prezenți la începutul sesiunii de autografe si poze.

Pentru a evita statul la coada punctului de vânzare de bilete situat la intrarea în spațiul de eveniment, este recomandat vizitatorilor să își achiziționeze bilet în avans din rețeaua Eventim (lista completă a rețelei poate fi consultată aici: www.eventim.ro/ro/outlete/).

Sâmbătă, 28 mai, de la 21:00, în mall Promenada va avea loc petrecerea oficială dedicată tututor participanților. Intrarea este gratuită pentru posesorii de bilete, iar primii 300 primesc o băutură gratuită care va fi comunicata ulterior.

East European Comic Con va avea loc în perioada 27-29 mai la Romexpo și este organizat de Pineberry Studio și Kickoff Events.

Etichete: COMIC CON 2016, East European Comic Con, reguli de acces

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE