Proiect de lege împotriva corupților, depus în ParlamentPreședintele Partidului România Unită, Bogdan Diaconu, a depus în Parlament un proiect de lege care prevede închisoare pe viață pentru cei care fură de la bugetul statului.

Proiect de lege impotriva coruptilor, depus in Parlament
Proiect de lege împotriva corupților, depus în Parlament
Foto: www.stiripesurse.ro

"Astăzi am depus la Parlament proiectul de lege care prevede închisoare pe viață pentru corupți. În plus, pedeapsa va include confiscarea totală și extinsă a averii și muncă în folosul comunității, în locuri publice, ca să-și acopere cheltuielile traiului în închisoare, să servească drept exemplu și să învețe ce înseamnă munca.

În urma consultării cu voi am adus două modificări importante: pragul de la care faptele sunt considerate de mare corupție este de 100.000 de euro, iar faptele de mare corupție nu se prescriu niciodată, la fel ca și crimele, pentru că sunt crime împotriva poporului român", a anunțat Bogdan Diaconu pe pagina sa de Facebook.

 

Am depus la Parlament proiectul de lege pentru modificarea articolului 309 din Legea nr. 286/2009 privind Codul Penal...

Posted by Bogdan Diaconu on Wednesday, 3 June 2015

Etichete: bogdan diaconu, corupţie, lege, parlament, Partidul România Unită, proiect

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h