Proiect imobiliar de 8,5 MILIOANE euro lângă Piaţa Unirii. Ce vrea să construiască dezvoltatorulUn grup de investitori români şi unguri construieşte în zona Pieţei Unirii din Capitală un imobil de 10.000 de metri pătraţi, care "înghite" aproape 8,5 milioane de euro.

Piata Unirii
Piaţa Unirii

Investiţia este făcută de compania Art Diamond Real Estate, cu acţionari din Budapesta. La final, imobilul va avea 12 etaje.

Deocamdată nu avem contracte încheiate cu niciun chiriaş pentru birouri, însă ne aflăm în discuţii avansate cu mai multe firme. Interes există, ţinând cont de zona foarte bună în care este amplasat proiectul, iar cei care vor să închirieze ne contactează. În acest moment, ne gândim dacă vrem să fie clădire de birouri sau ansamblu rezidenţial", a spus Cristian Tiderle, 41 de ani, unul dintre acţionarii Art Diamond Real Estate.

Deocamdată, autorizaţia pe care o are dezvoltatorul este pentru birouri, dar structura clădirii poate fi uşor transformată în locuinţe sau hotel, prin recompartimentare, spune investitorul. Decizia va fi luată până în luna iunie.

Până acum am investit circa 4,5 mi­lioane de euro, bani în care intră şi preţul terenului, iar când vom termina cred că ajungem la aproape 8,5 mi­lioane de euro", spune Cristian Tiderle, conform Ziarul Financiar.

Etichete: Piaţa Unirii, piata unirii proiect imobiliar, proiect imobiliar, proiect imobiliar bucuresti

0/2 COMENTARII
dr alex
16 apr 14:44
+0
VOTURI
-0
buna,
Sunt Dr. Alex dupa numele unui nefrologie, eu sunt un medic al spitalului de predare UBTH, suntem specializati in transplant de rinichi,
Sunteți sănătos și căutați o oportunitate de a vinde rinichiul, aici este sansa vom cumpăra diferite tipuri ale corpului, cum ar fi rinichi, vom cumpăra un singur rinichi pentru un maxim de $ 300,000,00, așa că, dacă sunteți interesat de vânzare a ta .
vă rugăm să nu ezitați ne pe e-mail, dralexspeciallist@gmail.com sau WhatsApp ne pe +2348162029187
multumesc pentru Cooperare
Salutari:
Dr. Alex
rio
14 mar 08:36
+0
VOTURI
-0
Iar cladiri in centru, cum se poate autoriza asa ceva? Imbecililor!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h