Proiect împotriva corupției din administrație, implementat salariaților din Primăria Sector 2Angajații Primăriei Sectorului 2, dar și cei din instituțiile aflate în subordinea Consiliului Local Sector 2 vor beneficia de un nou proiect cu fonduri europene dedicat administrației locale, aceștia urmând să fie instruiți să "Spună NU" corupției în rândul funcționarilor publici. Totodată, în cadrul proiectului se va urmări creșterea transparenței, eticii și integrității tuturor salariaților din administrația locală sector 2.  

Proiect impotriva coruptiei din administratie, implementat salariatilor din Primaria Sector 2
Proiect împotriva corupției din administrație, implementat salariaților din Primăria Sector 2

Proiectul are mai multe obiective specifice, printre care: 

- elaborarea de proceduri operaționale în domeniul prevenirii corupției, transparenței, eticii și integrității

- conștientizarea și îmbunătățirea gradului de prevenire a conflictului de interese și creșterea gradului de etică și integritate a personalului din cadrul Primăriei Sectorului 2

- creșterea gradului de educație a personalului din cadrul Primăriei Sector 2 în ceea ce privește prevenirea și combaterea corupției

- creșterea gradului de conștientizare publică în ceea ce privește prevenirea și combaterea corupției

- creșterea nivelului de educație privind gradul de etică și integritate în rândul angajaților Primăriei Sectorului 2. 

Astfel, în rândul angajaților din Primăria Sector 2 va fi aplicat un chestionar privind efectele corupției la nivel administrativ și vor fi elaborate proceduri operaționale în domeniul prevenirii corupției, transparenței, eticii și integrității.

În plus, vor fi organizate cursuri de formare profesională în vederea prevenirii și combaterii corupției și a prevenirii conflictului de interese, alături de derularea unei campanii de conștientizare și educare a publicului în ceea ce privește prevenirea și combaterea corupției.

De asemenea, în cadrul proiectului va fi realizată o hartă interactivă a investițiilor Primăriei Sectorului 2 în tot sectorul, aceasta urmând să fie accesibilă oricui pe site-ul Primăriei Sector 2, www.ps2.ro. 

Proiectul "Alege libertatea, spune NU corupției" este realizat din fonduri europene în acdrul Programului Operațional Capacitate Administrativă POCA 2014-2020. 

Etichete: alege libertatea spune nu coruptiei, coruptie angajati sector 2, proiect coruptie, Sectorul 2, transparenta decizionala administrativa

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE