Proiect pentru tinerii antreprenori, în august, în Bucureşti. Cum vă puteţi înscrieÎn perioada 3 – 7 august 2015 va avea loc în București proiectul Antreprenoriatul – Șansa Tinerilor Bucureșteni, lansat de Asociația Tinerilor Bucureșteni (ATB).

Proiect pentru tinerii antreprenori, in august, in Bucuresti. Cum va puteti inscrie
Proiect pentru tinerii antreprenori, în august, în Bucureşti. Cum vă puteţi înscrie
Foto: finantare.ro

"Proiectul se adresează tinerilor din București cu vârste între 18 și 35 de ani, lideri sau lucrători de tineret. Prin acest proiect ATB îşi propune să vină în întampinarea dezvoltării spiritului antreprenorial în rândul tinerilor bucureșteni în vederea identificării unor metode și instrumente pentru încurajarea și pregătirea acestora pentru deschiderea unei afaceri.

Tinerii reprezintă o categorie socială cu un potențial de performanță foarte mare, iar investiția în tineri s-a dovedit a fi unul dintre pilonii unei dezvoltări economice sustenabile, prin creșterea gradului de ocupare. Contextul în care se dorește implementarea acestui proiect este unul în care, atât la nivel european, cât și național, strategiile de tineret menționează antreprenoriatul ca fiind unul dintre domeniile de interes major pentru tineri", anunţă organizatorii, într-un comunicat de presă remis B365.ro.

În cadrul proiectului se vor organiza workshop-uri și sesiuni de instruire, într-o succesiune firească ce va duce către construirea uni plan de afaceri fiind moderate de experți în domeniu, adevărate modele de bună practică pentru participanți, astfel încât tinerii să beneficieze de o pregătire calitativă. Formatorii vor sta la dispoziţia participanților la sesiunile de instruire, dar şi după încheierea sesiunilor de training.

Înscrierile se fac pana pe 30 iulie, iar pentru mai multe detalii accesaţi antreprenoriat.iqool.ro.

Proiectul este finanţat de catre Direcţia pentru Sport şi Tineret a Municipiului Bucureşti prin Concursul local de proiecte pentru tineret 2015.

Etichete: antreprenor, Bucureşti, proiect

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h