Proiect Primaria Capitalei: Elevii de liceu din Bucuresti ar putea sa urmeze cursuri despre U.E.Elevii din clasele a XI-a si a XII-a din Capitala ar putea invata, timp de patru saptamani, notiuni despre Uniunea Europeana, printr-un program de studiu intitulat "EU in licEU", pe care municipalitatea vrea sa il implementeze in urmatorii doi ani scolari, potrivit unui proiect de hotarare aflat pe ordinea de zi a urmatoarei sedintei a Consiliului General al Municipiului Bucuresti (CGMB), informeaza News.ro.

Primaria Capitalei
Primăria Capitalei

Initiatorii proiectului motiveaza un asemenea curs ar oferi o mai buna intelegere a UE, in contextul in care in prima jumatate a anului 2019 Romania va avea presedintia Uniunii Europene, "moment extrem de important, care necesita o pregatire temeinica".

"Scopul acestui proiect este dublu. In primul rand, oferirea unui bagaj de informatii generale si aplicate elevilor pentru a le permite o mai buna intelegere a acestui organism supra statal care este UE si o mai buna intelegere a importantei detinerii presedintiei UE in prima jumatate a anului 2019 de catre Romania si in particular a Bucurestiului, care va fi capitala Uniunii Europene. In al doilea rand, organizarea presedintiei UE inseamna o pregatire atat logistica, cat si umana, in sensul de resurse umane necesare. Numarul de evenimente care vor avea loc in Bucuresti va fi unul considerabil, evenimente in cadrul carora elevii care au urmat acest program vor putea sa participe, avand deja cunostinte elementare despre UE", explica municipalitatea.

Cursul ar dura patru saptamani, cate doua ore pe saptamana, si este dedicat elevilor din clasele a XI-a si a XII-a din anii scolari 2017-2018 si 2018-2019, arata proiectul de hotarare. La sfarsitul acestui program, elevii vor primi o diploma, iar cei mai buni dintre ei vor fi premiati.

Etichete: cursuri elevi, elevi, elevi București, pm, Primăria Capitalei

0/2 COMENTARII
FA SI TU BANI DIN INTERNET
13 iun 01:00
+0
VOTURI
-0
SALUT ! , VREI SA FACI BANI DIN INTERNET ?

Nici eu nu am crezut ca este real , dar am ajuns sa fac 50 de euro pe zi !
Intamplator am gasit un joc browser pe net, destul de diversificat, ce iti poate aduce numeroase beneficii financiare, surprinzator totul este cu bani reali. Totusi i-am dat o sansa si am observat, ca este destul de jucat si lumea chiar scoate bani. Oamenii fac retrageri de 50-100 de euro pe zi, au dezvoltat afaceri cu capital de peste 4000 mii de euro. INITIAL VA TREBUI SA CUMPERI ZIARE APOI SA LUPTI DE 10 ORI SI SA MUNCESTI, dupa aceste activitati vei primi sume de bani ,iar tu le vei investii in propriile afaceri. Evident acesta necesita timp, la inceput bugetul tau va fi in jur de 3-4 lei pe zi. Totusi investind banii progresiv, dupa 2-3 saptamani poti ajunge la sume de 100-200 lei pe zi si tot asa. Tu decizi cand sa iti retragi banii pe card sau prin alte operatiuni bancare. Te astept , click : bit.ly/2gZQiP0
( daca nu merge sa dai click copiaza link-ul si pune-l in casuta de url sus si dai enter )
....fgdf54
Chirita, administrator
05 iun 00:01
+0
VOTURI
-0
Elevii din Capitala ar putea invata notiuni despre UE, deoarece Romania va avea presedintia UE.

Hm. Ministerul Educatiei ce parere are de faptul ca, IAR, Primaria se baga in placinta lui? A mai fost asta iarna acelasi lucru, cu o primarita care dadea liber elevilor cu de la ea putere, ca doar a fost votata... Acum vad ca stabileste si programa scolara. Nu mai bine desfiintam ministerul ala al educatiei si lasam partidul conducator sa se ocupe de distributia de galeti si faina? Ca nu-i nevoie de educatie ca sa stii unde sa pui stampila...

Si daca tot facem cursuri despre UE... De ce doar in Bucuresti? Ca doar Romania va avea presedintia UE, nu Bucurestiul. Sau doar aici e primarul care este?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE