Proiect rezidențial de lux în zona Iancu Nicolae



Vista Development atacă segmentul de lux cu un proiect rezidenţial exclusivist dezvoltat în zona Iancu Nicolae. Proiectul Vista Exclusive Concept cuprinde 7 vile complet finisate, utilate şi mobilate Rovere.

Amplasat pe Strada Erou Iancu Nicolae, oraşul Voluntari, Vista Exclusive Concept se întinde pe o suprafaţă totală de 3400 metri pătraţi şi include locuinţe exclusiviste, sigure, cu dotări de calitate şi moderne. Vilele, complet mobilate şi utilate, dispun de garaj închis cu două locuri de parcare, finisaje complete şi au preţul 550.000 Euro cu TVA. În funcţie de răspunsul pieţei la acest ansamblu, oficialii companiei iau în calcul extinderea proiectului, în zona existând mai multe variante în acest sens.

Zona în care sunt amplasate noile locuinţe oferă spaţii verzi, magazine şi centre fitness, iar în apropiere, Complexul Comercial Băneasa.

Construcţia proiectului a început la 1 noiembrie 2013, termenul de finalizare este de 6 luni iar investiţia totală se ridică la 2.500.000 euro, banii provenind din surse proprii.

Etichete: complex rezidenţial, voluntari

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h