Proiect: Vouchere de 50 de lei de persoană pentru bucureștenii peste 14 ani. Care sunt condițiileUn nou proiect privind vouchere în București, depus de Tudor Tim Ionescu, liderul consilierilor generali ALDE. Acesta propune ca fiecare bucureştean de peste 14 ani să primească un tichet în valoare de 50 de lei, pe care să-l poată folosi în restaurantele şi cafenelele de pe raza Municipiului Bucureşti.

Bani pentru bucuresteni
Bani pentru bucureşteni

Pentru a deveni realitate, proiectul va trebui aprobat în Consiliul General al Municipiului Bucureşti. Iniţiatorul Tudor Tim Ionescu arată că această iniţiativă este menită să sprijine sectorul HoReCa, puternic afectat în ultimele 4 luni de zile.

"Consider că este responsabilitatea noastră (...) să venim cu măsuri de susținere a sectorului HoReCa"

"Nu putem asista impasibili cum sectorul HoReCa suferă fără sa fie sprijinit de nimeni în această perioadă atât de grea. De 4 luni de zile, acest sector în care activează sute de mii de oameni este afectat, iar antreprenorii nu primesc niciun sprijin din partea autorităților, ci doar scuze și restricții.

Consider că este responsabilitatea noastră, ca aleși ai cetățenilor, dar și ca liberali, să venim cu măsuri de susținere a sectorului HoReCa și pentru asta am depus un proiect de hotărâre prin care toți cetățenii bucuresteni de peste 14 ani vor beneficia de un tichet de 50 de lei pe care să-l poată folosi în orice cafenea sau restaurant de pe raza Municipiului București", a declarat liderul consilierilor generali ALDE din Capitală, scrie Mediafax.

Tudor Tim Ionescu a mai subliniat că prin proiectul privind voucherele de 50 RON vor fi susţinuţi antreprenorii, angajaţii acestora, dar şi cetăţenii din Bucureşti care vor avea posibilitatea de a "petrece un moment relaxant în aer liber într-o locație unde să poată realiza această consumație și indirect".

Liderul consilierilor generali ALDE mai spune că banii cheltuiţi se vor întoarce la bugetul local, dar şi la cel central: "Acei bani se vor reîntoarce prin taxe, atât la nivelul bugetului local cât și central."

Proiectul se bucură de sprijinul tuturor consilierilor generali ALDE din Bucureşti, care au semnat pentru acesta.

Etichete: 14 ani, 50 de lei, alde, bani, voucher

0/1 COMENTARII
Donna
02 aug 03:00
+0
VOTURI
-0
Sunt DONNA, sunt din Marea Britanie. După ce am fost într-o relație cu iubitul meu de 1 an acum și plănuiam să ne căsătorim curând și dintr-o dată m-a părăsit pentru o altă fată. de un adevăr, îl iubesc cu adevărat pe acest tip și niciodată nu îmi pot imagina viața fără el. Am încercat în continuare tot posibilul să-l recuper, dar tot efortul meu de a-l readuce în viața mea nu a dat rezultate. A fost în această zi credincioasă, am întâlnit câteva Mărturii pe un site web despre acest mare caster vrăjitor numit (DR.WEALTHY) orice persoană a susținut că îi ajută să își reînnoiască relația și să-i readucă pe fostul iubit, trebuia să-l contactez pentru că el a fost ultima mea speranță. L-am contactat prin e-mailul său și m-a asigurat că în trei zile, prietenul meu va pleca de la cealaltă fată și va reveni la mine și a fost o surpriză foarte mare să-l văd pe prietenul meu revenind la mine după trei zile vraja a fost Terminat. Sunt atât de fericit astăzi că s-a întors la mine și am reușit acest lucru cu ajutorul DR.WEALTHY. În același timp, vreau să folosesc această ocazie pentru a spune / sfaturi cât mai mulți care au nevoie de fostul lor înapoi, dacă aveți nevoie de ajutorul lui puteți Contactați-l prin EMAIL: wealthylovespell@gmail.com WHATSAPP HIM @ +2348105150446 vizitați site-ul http://wealthyspellhome.over-blog.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE