Proiecție de film în aer liber și spectacol de statui vivante de „Noaptea Cărților Deschise”Sâmbătă, 23 aprilie 2016, Rotonda Parcului Lumea Copiilor va fi gazda unui eveniment cultural dedicat lecturii, prilejuit de celebrarea Zilei Mondiale a Cărții și a Drepturilor de Autor.

Proiectie de film in aer liber si spectacol de statui vivante de „Noaptea Cartilor Deschise”
Proiecție de film în aer liber și spectacol de statui vivante de „Noaptea Cărților Deschise”

Astfel, între orele 19.00 - 22.00, sub genericul „Noaptea Cărților Deschise", cele 10.000 de cărți – cadou, aduse de Editura Litera, reprezentând o selecție a celor mai bune romane de colecție, vor fi oferite participanților la eveniment.
Nici cei mici nu au fost uitați, fiindcă și aceștia vor avea de unde să-și aleagă titlurile favorite.
Așadar, de la Kafka, Flaubert sau Agatha Christie, la cărți Disney, cu „Winnie de Pluș", „Doctorița Plușica" sau „Regatul de Gheață", dar și povești românești, precum „Amintiri din Copilărie", toate aceste scrieri își așteaptă cititorii.
Totodată, în același ton al practicilor culturale, pe cei care sâmbătă se vor afla în Parcul Lumea Copiilor îi mai așteaptă un spectacol de statui vivante, cât și o proiecție de film.
Bucureştenii iubitori de literatură, teatru și film, sunt aşteptaţi să participe la o întâlnire specială cu lectura și arta dramatică.

Etichete: noaptea cartilor deschise, Parcul Lumea Copiilor, Proiecție de film în aer liber, Sectorul 4, spectacol de statui vivante

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h