Proiecții de film, fotolii-puf, balansoare și mini-bibliotecă în parcul CrângașiPrimăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, organizează “Vara Culturală”, între 3 și 26 august 2018, în Parcul Crângași, pe peluza din spatele terenului de mini-fotbal.

Proiectii de film, fotolii-puf, balansoare si mini-biblioteca in parcul Crangasi
Proiecții de film, fotolii-puf, balansoare și mini-bibliotecă în parcul Crângași

De luni până joi, între orele 17.00 și 22.00, locuitorii Sectorului 6 vor găsi aici o zonă de lectură și relaxare, special dedicată celor care caută liniștea și vor să scape pentru o vreme de stresul cotidian.

În zilele de vineri, sâmbătă și duminică, programul va fi între orele 11.00 și 22.00 și, pe lângă zonele de lectură, relaxare și muzică ambientală, va mai cuprinde: proiecții de film, ateliere de creație și recitaluri de muzică live.

Cei care vor vizita Parcul Crângași în aceste zile se vor putea bucura de perimetrul special amenajat cu mobilier ușor, modern și funcțional, alcătuit din fotolii-puf, balansoare, canapele de lemn și burete, mini-bibliotecă.

Pentru asigurarea bunei desfăşurări a evenimentului, poliţiştii locali Sector 6 vor lua măsuri specifice de siguranţă publică, conform competenţelor (în zonele adiacente locului de desfăşurare a evenimentului) faţă de persoanele care, prin comportament sau activităţile pe care le desfăşoară, afectează climatul de ordine publică.

AICI găsiți programul complet Vara Culturală din Parcul Crângași. 

Etichete: balansoare, fotolii-puf, mini-bibliotecă, Parcul Crângaşi, proiectii de film, Sectorul 6, vara culturala

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE