Proiectul „Firma de exerciţiu – un prim pas în constuirea propriei cariere” , lansat la BucureştiVineri s-a lansat la Bucureşti proiectul „Firma de exerciţiu – un prim pas în constuirea propriei cariere", dedicat elevilor de liceu.

Proiectul „Firma de exercitiu – un prim pas in constuirea propriei cariere” , lansat la Bucuresti
Proiectul „Firma de exerciţiu – un prim pas în constuirea propriei cariere” , lansat la Bucureşti
Foto: realitatea.net

„Firma de exerciţiu – un prim pas în constuirea propriei cariere" este un proiect de iniţiere a elevilor de liceu în ceea ce înseamnă înfiinţarea unei firme şi derularea unei afaceri, scrie rador.ro. Acest proiect se doreşte un atelier, în care vor fi atraşi anul acesta 500 de elevi, potrivit preşedintelui Patronatului Tinerilor Întreprinzători din România, Florin Jianu.

"Conceputul este cunoscut sub denumirea generică de „firmă de exerciţiu". El înseamnă simularea proceselor manageriale dintr-o companie reală în cadrul unei clase din liceu. În proiectul nostru vor participa 500 de elevi din regiunile Bucureşti, Ilfov şi Sud-Vest Oltenia. Proiectul face parte din conceptul „România Start-up", un concept mai larg, care merge de la educaţia antreprenorială până la finanţare efectivă a ideilor de afaceri ale tinerilor", a spus Florin Jianu.

Etichete: carieră, elevi, firmă, proiect

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE