Proiectul Timpuri Noi Square, dezvoltat de IKEA în Bucureşti, prinde contur GALERIE FOTOLucrările la cele două clădiri din cadrul proiectului Timpuri Noi Square, devoltat de divizia de imobiliare a IKEA în Capitală, avansează rapid. Primele două nivele ale imobilelor de 10, respectiv şase etaje, au fost deja ridicate.

Vastint România, divizia de imobiliare a grupului IKEA, a pus, pe 3 noiembrie, prima piatră de temelie a proiectului "Timpuri Noi Square", unde vor fi ridicate trei clădiri de birouri şi spaţii comerciale. Patru luni mai târziu, sunt vizibile primele două nivele.

Reamintim că prima etapă a proiectului  include trei clădiri de înălțime medie, cu o suprafață totală închiriabilă de 50.000 de metri pătraţi de spații de birouri clasa A și 3.000 m2 de spații comerciale, integrate într-o esplanadă.

Construcția primelor două clădiri (cu o înălțime de 10 etaje, respectiv șase etaje) este în desfășurare, iar punerea în funcțiune este planificată pentru începutul anului 2017. Investiția în cele două clădiri se ridică la 20 de milioane de euro.

IKEA a cumpărat, în 2010, terenul fostei platforme industriale Timpuri Noi, cu o suprafață de 51.000 mp, pentru suma de 34,6 milioane de euro. În urmă cu doi ani, compania anunța că în primă fază vor fi construite clădiri de birouri. Per total, proiectul prevede și construirea de blocuri de locuințe, spații hoteliere, comerciale sau pentru servicii.

Cum va arăta la final:

Vastint România a achiziționat, în ianuarie 2016, şi un lot de 48 ha în zona Sisești, în imediata apropiere a terminalului Străulești.

Etichete: timpuri noi square, timpuri noi, vastint romania

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE