Promisiunea noului ministru al Transporturilor: Când revine la normal traficul în Drumul TabereiNoul ministru al Transporturilor a anunţat, la ultima vizită efectuată pe şantierul Magistralei 4 de metrou, că traficul în Drumul Taberei, unde se fac lucrări la Magistrala 5, va reveni la normal până la sfârşitul anului.

Promisiunea noului ministru al Transporturilor: Cand revine la normal traficul in Drumul Taberei
Promisiunea noului ministru al Transporturilor: Când revine la normal traficul în Drumul Taberei
Foto: forum.metrouusor.com/ user Atal

„Partea bună este că în momentul acesta se pot continua lucrările (la magistrala 5 de metrou — n. r.) și se lucrează subteran, fără să mai încurcăm foarte mult traficul la suprafață. Traficul la suprafață va fi reluat și el în mare parte la sfârșitul anului — asta este vestea bună—, deci în sfârșit acel cartier va fi deblocat după eliberarea celor șase stații din nouă", a declarat ministrul Transporturilor, Dan Costescu, potrivit Agerpres.

În plus, Cătălin Homor, directorul de investiții al Metrorex, spune că lucrările la metroul din cartierul Drumul Taberei evoluează într-un ritm bun. „Programul pe care noi l-am stabilit este că la sfârșitul anului viitor să putem pune în funcțiune acea secțiune de magistrală. Întârzierile sunt de un an și jumătate — un an și șapte luni. Îmi cer scuze pentru disconfortul creat, dar acesta este impactul unui proiect major. Nu putem inventa o tehnologie prin care să nu perturbăm zona. Asta este o tehnologie care se folosește în toată lumea", a explicat oficialul Metrorex.

Etichete: Drumul Taberei, lucrări metrou, lucrări metrou Drumul Taberei, magistrala 5

0/1 COMENTARII
serban
27 nov 11:56
+0
VOTURI
-0
Eu cred ca se poate face un proiect rapid si cu tehnologie noua daca se vrea .

Cum se poate ca la LONDRA la noua magistrala sa lucreze nonstop si cu ce tehnologii si sa nu afecteze traficul din Londra decat putin. Si proiectul lor este mult mai complex !!!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE