Proprietarii Dedeman cumpără cele cinci clădiri de birouri AFI Park din BucureştiFraţii Dragoş şi Adrian Pavăl, care deţin lanţul de magazine de bricolaj Dedeman, vor cumpăra cele cinci clădiri de birouri construite de AFI Europe în Bucureşti, potrivit economica.net.

Proprietarii Dedeman cumpara cele cinci cladiri de birouri AFI Park din Bucuresti
Proprietarii Dedeman cumpără cele cinci clădiri de birouri AFI Park din Bucureşti

Africa Israel Properties, compania mamă a AFI Europe România, a anunţat în luna noiembrie a anului trecut că a semnat o scrisoare de intenţie pentru vânzarea celor cinci clădiri de birouri, însă nu a anunţat numele cumpărătorului.

Proprietarii Dedeman sunt cei care au semnat scrisoarea de intenţie pentru achiziţia celor cinci clădiri, într-o tranzacţie estimată la 160 de milioane de euro, potrivit Mîrşanu.ro.

Vânzarea proiectului AFI Park la 160 de milioane de euro ar reprezenta cea mai mare tranzacţie pe acest segment din 2007 încoace, atunci când Globe Trade Center (GTC) anunţa vânzarea clădirii de birouri America House, pentru suma de 120,3 milioane de euro. Recent, clădirea America House deţinută de AEW Europe, deţinut la rândul ei de Natixis şi La Banque Postale, a fost scoasă la vânzare, potrivit Capital.ro.

AFI Europe operează în România din 2005 şi are în plan dezvoltarea unui centru comercial sub marca AFI şi la Braşov, după cele din Bucureşti şi Ploieşti. Mallul ar urma să aibă o suprafață închiriabilă de 40.000 de mp, dar şi 25.000 de mp de spaţii de birouri. Compania a finalizat în luna martie a acestui an achiziţia terenului de 39.000 de mp, cumpărat cu 7,9 milioane de euro de la Cora.

În plus, dezvoltatorul mai construieşte la Bucureşti, pe terenul fostei fabrici Inox, un parc de birorui cu o surpafaţă închiriabilă de 50.000 de mp, în imediata apropiere a hotelului J.W. Marriott şi a Palatului Parlamentului.

Etichete: AFI Europe România, afi park bucureşti, cladiri birouri bucuresti, Dedeman, proprietari dedeman

0/1 COMENTARII
Degimip
05 Nov 23:43
+0
VOTURI
-0
>FREE Musical.ly Hack 2019
Get from this:

Blog with Fans for TikTok Generator

FREE Tiktok FOLLOWERS AND LIKES 2019
FREE Tik Tok FOLLOWERS WITHOUT DOWNLOADING APPS 2019
GET Tik Tok FOLLOWERS WITHOUT DOWNLOADING APPS 2019
HOW TO GET FREE FOLLOWERS ON Tiktok WITHOUT DOWNLOADING ANY APPS 2019

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE