Site-ul anunțul.ro, URMĂRIT PENAL pentru PROXENETISM - Premieră în Justiția româneascăZeci de persoane sunt acuzate de proxenetism și au fost puse sub urmărire penală de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti. Firma S.C. ANUNȚUL TELEFONIC S.R.L se află printre inculpați, fiind urmărită penal. Judecătorii au admis cererea procurorilor de a interzice publicarea anunţurilor online din cadrul subrubricii Ea Caută Partener – Rubrica Matrimoniale pe site-ul www.anunţul.ro. În cadrul acestei subrubrici,  femei și bărbați își vindeau serviciile sexuale, își puneau tarife, care puteau fi negociate și își dădeau numărul de telefon la care puteau fi contactate de doritori. Fără inhibiții, majoritatea ilustrau anunțul cu poze deocheate și jurau că sunt ''100%'' reale.

Proprietarii site-ului Anuntul.ro si alte zeci de persoane, URMARITE PENAL pentru PROXENETISM
Proprietarii site-ului Anunțul.ro și alte zeci de persoane, URMĂRITE PENAL pentru PROXENETISM
Foto: www.cugetliber.ro

Firma care administrează site-ul anunțul.ro a fost pusă sub urmărire penală de procurori, fiind acuzată de proxenetism. Conform referatului cu propunere de arestare preventivă întocmit de procurori, în perioada 24.05.2013-04.02.2015, site-ul www.anuntul.ro, prin modul său de structurare, a înlesnit practicarea prostituţiei de către mai multe persoane care au postat anunţurile, în sensul că, prin această acceptare de promovare a serviciilor oferite, acest site le-a facilitat persoanelor care practică prostituţia racolarea de clienţi cu care acestea întreţineau raporturi sexuale contra cost.

Obţinerea de beneficii din urma prostituţiei este susţinută şi de faptul că, în cadrul rubricii „Matrimoniale" erau 4 subsecţiuni: Ea Caută Partener; El caută parteneră; Saloane masaj erotic; Prieteni, Căsătorii; Diverse, astfel, se poate observa că subsecţiunea: „Ea caută partener" a fost creată în mod distinct, fiind destinată unui alt scop decât cel pentru care, un observator obiectiv ar crede că a fost înfiinţată rubrica „Matrimoniale", întrucât, tot în cadrul acestei rubrici, a mai fost creată şi subrubrica „Prietenii, Căsătorii".

De asemenea, în urma activităţilor desfăşurate, au fost identificate mai multe situaţii în care diferite persoane au înlesnit activităţile de prostituţie ale unor persoane de sex feminin, toate având ca liant site-ul www.anuntul.ro, în sensul că aceştia sau chiar fetele care ofereau servicii sexuale contra cost publicau anunţuri la rubrica „Matrimoniale" - subsecţiunea „Ea caută partener" și, astfel, erau racolați clienții de la care, pentru serviciile oferite, obțineau foloase materiale pe care ulterior le împărţeau cu cei ce le-au înlesnit această activitate.

B365.ro a semnalat această problemă, a prostituției promovate  la rubrica ''Matrimoniale'' a site-ului anunțul.ro, dar și a altor ziare, încă din mai 2013. Detalii, AICI

Prin intermediul unor carduri de plăţi, persoanele cercetate în cauză, au achitat anunţurile care apăreau pe site, publicate la rubrica și secțiunea menţionată mai sus, iar, prin intermediul numerelor de telefon care însoţeau anunțurile, clienţii contactau persoanele de sex femeiesc și obţineau, contra-cost, serviciile dorite, activitate susținută și înlesnită de către aceștia, astfel, urmărind și obținând foloase materiale semnificative pentru ei.

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti au dispus, prin ordonanţa din data 6 martie 2015, punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva a 19 inculpaţi, respectiv: Apetri Isabele–Alina, Ciobanu Genoveva-Ionela, Fieraru Mihai–Gabriel, Boldianu Marius, Mironescu Florina, Necula Irinel-Claudia, Matei Petruţa-Simona, Ion Corina- Alexandra, Badea Georgiana, Dincă Elena, Rusu Elena-Angela, Toth Roxana, Micloş Raisa-Andrada, Dincă Tudor, Deaconescu Irina, Gocica Claudia, Gocica Paul, Durbală Mariana și Durbală Lucian, sub aspectul săvârşirii mai multor infracţiuni de proxenetism.

Organele de poliţie din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Poliției Sectorului 1 București, sub supravegherea procurorului de caz, au dispus, prin ordonanţă, la data de 5 martie 2015 şi 6 martie 2015, reţinerea unui număr de 17 de persoane pentru o durată de 24 de ore.

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti au dispus, prin ordonanţa din data de 6 martie 2015, luarea măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile faţă următoarele inculpate: Mironescu Florina, Necula Irinel-Claudia, Matei Petruţa-Simona, Ion Corina- Alexandra, Badea Georgiana, Deaconescu Irina.

Ulterior procurorii au dispus în data de 3 aprilie 2015 extinderea acţiunii penale faţă de inculpaţii S.C. ANUNȚUL TELEFONIC S.R.L, VĂDUVA ORLANDO-CONSTANTIN, GIOADĂ NICOLAE-ADRIAN, VERŞEHORA EMIL-ION, VERŞEHORA MARIANA, BĂLAN ANTOANETA-DIANA, TOADER RODICA, NEAGOE ADELINA-IOANA, JIANU RODEAN-LUMINIȚA, STAN MARINELAFLORENTINA, PETRESCU MIHAELA-NICOLETA, PETRE EMANUELAFLORENTINA, RĂDUCANU TUDOR, PARASCHIV ALBERT-IONUŢ, ANDREAŞ GHEORGHE-CASIAN, MĂTĂRĂU CĂTĂLIN-GABRIEL, BOERESCU MIHAILEONARD, CATARAMĂ MARIUS, precum şi faţă de două societăţi comerciale sub aspectul săvârşirii mai multor infracţiuni de proxenetism.

Totodată, organele de poliţie din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Poliției Sectorului 1 București, sub supravegherea procurorului de caz, au dispus, prin ordonanţă, la data de 2 aprilie 2015, reţinerea unui număr de 9 de persoane pentru o durată de 24 de ore.

Au fost luate următoarele măsuri preventive pentru care s-a solicitat la data de 31.03.2014 prelungirea acestora pe o durată de 30 de zile, respectiv măsura arestării preventive faţă de inculpatul Durbală Lucian, arestat la data de 06.03.2015 în baza mandatului de arestare preventivă nr. 44/UP/06.03.2015 emis de Judecătoria Sectorului 1 București pentru o perioadă de 30 de zile, de la data de 07.03.2015 până la data de 05.04.2015 inclusiv, precum şi arestare la domiciliu faţă de inculpaţii: Apetri Isabele – Alina, Ciobanu Genoveva
Ionela, Fieraru Mihai – Gabriel, Dincă Elena, Gocica Claudia, Gocica Paul, față de care Judecătoria Sectorului 1 București a dispus, prin Încheierea din data de 06.03.2015, luarea măsurii arestului la domiciliu pe o durată de 30 de zile, de la data de 06.03.2015 până la data de 04.04.2015 şi faţă de Boldianu Marius şi Durbală Mariana, față de care Judecătoria Sectorului 1 București a dispus, prin Încheierea din data de 20.03.2015, luarea măsurii arestului la domiciliu pe o durată de 30 de zile, de la data de 20.03.2015 până la data de 18.04.2015, cerere ce a fost admisă la data de 02.04.2015 de către judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti. 

În cursul zilei de 03.04.2015, toţi cei 9 inculpaţi reţinuţi în data de 02.04.2015, respectiv GIOADĂ NICOLAE-ADRIAN, VERŞEHORA EMIL-ION, VERŞEHORA MARIANA, RĂDUCANU TUDOR, PARASCHIV ALBERT-IONUŢ, ANDREAŞ GHEORGHE-CASIAN, MĂTĂRĂU CĂTĂLIN-GABRIEL, BOERESCU MIHAILEONARD, CATARAMĂ MARIUS au fost prezentaţi cu propunere de arestare preventivă pe o durată de 30 de zile, cerere respinsă, de către judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti, care, la data de 3 aprilie 2015, a dispus luarea măsurii
arestului la domiciliu pe o durată de 30 de zile faţă de inculpaţii:

1. GIOADĂ NICOLAEADRIAN;

2. VERŞEHORA EMIL-ION;

3. VERŞEHORA MARIANA;

4. ANDREAŞ GHEORGHE-CASIAN;

5. BOERESCU MIHAI-LEONARD;

6. CATARAMĂ MARIUS şi
7. MĂTĂRĂU CĂTĂLIN-GABRIEL, precum şi luarea măsurii controlului judiciar, pe o durată de 60 zile faţă de inculpatii:

1. RĂDUCANU TUDOR;

2. PARASCHIV ALBERTIONUŢ.

Totodată, prin acelaşi referat procurorii au solicitat luarea măsurii preventive a interzicerii activităţilor de natura celor cu ocazia cărora a fost comisă infracţiunea de proxenetism pe o perioadă de 60 de zile faţă de inculpatele, persoane juridice: S.C. ANUNȚUL TELEFONIC S.R.L., respectiv interzicerea publicării anunţurilor online din
cadrul subrubricii Ea Caută Partener – Rubrica Matrimoniale pe siteul www.anunţul.ro, o altă societate comercială, respectiv promovarea şi desfăşurarea activităţii de masaj erotic, precum şi o altă societate comercială, respectiv promovarea şi desfăşurarea activităţii de masaj erotic, cerere ce a fost admisă de către judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti cu privire la inculpata S.C. ANUNŢUL TELEFONIC S.R.L., iar în ceea ce priveşte celelalte două societăţi inculpate s-a dispus disjungerea soluţionării propunerii de luare a măsurii preventive a interzicerii activităţilor de natura celor cu ocazia cărora a fost comisă infracţiunea de proxenetism.

Etichete: anuntul.ro, matrimoniale proxenetism anuntul.ro, prostituţie, proxenetism, realitatea

0/29 COMENTARII
Vasile Paleologu
17 apr 17:41
+0
VOTURI
-0
O rusine periculoasa pentru un stat care se vrea democrat
Anunul telefonic primul ziar cenzurat in perioada postcomunista
Un barbat
02 feb 15:09
+0
VOTURI
-0
Au fost rezolvate toate problemele majore din tara ,adica nici una,si vrem sa realizam imposibilul.
Ati cenzurat anuntul telefonic si din femei independente le dati in mana pestilor,
alternativa fiind prostitutia stradala...Prostia nu doare !!!

Nu ar exista "prostituate "daca noi barbatii nu am dori sa ne bucuram de placerile oferite de aceste femei.
Dupa ce am plecat din bratele lor suntem barbati respectabili si indignati cum de mai exista in Romania
ceva atat de imoral si destabilizator pentru ordinea si morala publica etc..

Curve si prostitutie la nivel mare se gaseste in actuala clasa politica,aceste fete sau femei ar trebui sa le numim escorte ori dame de companie,
ne ofera clipe de bucurie fie ca suntem la prima experienta sau poate ultima.
Mama ei de ipocrizie.

Intr un singur fel se poate elimina aceasta foarte veche indeletnicire a femeilor,
sa ne taiem noi barbatii organul sexual,dar nici asa nu sunt sigur ca va disparea.
Reglementarea prostitutiei este singura alternativa normala si necesara,
restul sunt vorbe si initiative fara sanse de rezolvare.
Paraziti
23 nov 23:13
+0
VOTURI
-0
Jos Cenzura !

Exprimarea libera e castigata-n revolutie,
E dreptul nostru si e garantat de Constitutie.
Institutiile bruiaza undele:
Romania intra-n Europa doar cu numele.
Promisiuni - minciuni
Emisiuni - presiuni
Televiziuni - sanctiuni:
Showtime la romani!
Noi nu da-m bani la buget sa ne cenzurati,
Jurnalistii sunt batuti, bruscati, amenintati.
Tara asta incepe sa-mi provoace sila.
Copii: parintii vostri doar isi plang de mila!
Politizand cultura aratati lumii
Marile probleme ale natiunii.
Exact ca Inchizitia ati inchis OTV,
Urmeaza ATOMIC, MTV, PRIMA sau PRO TV.
Asta nu e o politica - e direct teroare.
Oare emigrand in masa gasim vreo rezolvare?

JOS CENZURA!

Cei care gandesc altfel decat sistemul sunt pusi la perete,
Redusi la tacere prin cenzura, fara regrete.
Multe sanctiuni date, decizii luate incorecte,
Toti cei care au ceva de spus sunt pusi la perete.
In 98' ati cofiscat casete cu hip hop de pe tarabe:
Trupele inca exista. Aha asta va roade?
Emisiuni interzise din diverse interese,
Ziaristi cu mainile legate sau rupte de minti corupte.
Oamenii de radio vizati au simtit efectul,
In cativa ani au ajuns sa-si numere banii cu magnetul.
V-ati dat dreptul sa amendati dupa bunul plac:
Care sunt adevaratele criterii de care tineti cont de fapt?
Comunismul a murit dar spiritul a ramas in tara,
Ne indreptam cu pasi mari spre o parodie nationala.
Cu piciorul in gat pus nu ne lasam luati de val:
O sa sustinem cocertele pe scene amplasate ïlegal!

Parazitii - Jos Cenzura !

https://www.youtube.com/watch?v=h-1RYjh9bIE
calin
22 oct 15:42
+0
VOTURI
-0
Politia vrea cenzura presei ?

Nu stiu de ce am eu impresia ca Romania lucrului bine facut devine atat de prost facut incat devine mai rau decat a fost vreodata inainte.
Mare democratie si o mare "rezolvare".

Cenzurati presa si fetele care dadeau anunturile vor aparea la coltul strazii unde vor fi "protejate" de pesti binevoitori,polite sau retele de crima organizata mai ceva ca pe vremea prohibitiei.
Daca fetele ar face gratis n-ar avea nimeni nimic de comentat asa-i?legalizarea pe cand?
Emil detectivul
16 oct 19:26
+0
VOTURI
-0
Hai ca logica acuzatiei e grav de rizibila

Ciobani veniti in capitala sa reguleze problema prostitutiei.
Cum ? Sa cenzuram anuntul telefonic.Curat constitutional !
Apoi luam drepul de exprimare unei categorii defavorizate ?
Se invoca moralitatea publica,care ? cea pe care o aflam zinic la stiri ?
Mariana Savuica
11 oct 23:18
+0
VOTURI
-0
justitia face o "treaba mare" cenzurand anuntul telefonic...

Conform raportului Freedom House, care analizeaza situatia libertatii presei in 197 de tari si teritorii din lume Romania fiind inclusa intre acestea ocupa locul 84 la nivel global, aceeasi pozitie cu Republica Dominicana si Botswana.
http://www.ziare.com/media/presa/freedom-house-presa-este-doar-partial-libera-in-romania-1296807
Ion Petre
04 oct 20:55
+0
VOTURI
-0
Cel mai grav este faptul ca o instanta din Romania a intervenit in politica editoriala a unei publicații,in cazul de fata Anuntul Telefonic, si i-a interzis o rubrica, asta se numeste...cenzura..
Citez diin Constitutia Romaniei:

- Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.
- Cenzura de orice fel este interzisă.
- Nici o publicaţie nu poate fi suprimată.
Deci,ce interes obscure sunt la mijoc?
Tudoran
27 sep 14:32
+0
VOTURI
-0
Reprezentanti ai comunitatii romano-americane i-au adresat o scrisoare deschisa Presedintelui Klaus Iohannis, cu ocazia vizitei acestuia in Statele Unite, in care i-au cerut sa apere public independenta si libertatea presei.


"O democratie functionala, cu un stat de drept consolidat, necesita o justitie puternica care sa actioneze independent de orice presiune din exterior, indiferent ca ar veni de la politicieni, oameni de afaceri sau servicii secrete.

Legea trebuie aplicata respectand demnitatea umana si urmand regulile si procedurile in toate situatiile", arata semnatarii in scrisoare.

"Nu in ultimul rand, procesul judiciar necesita transparenta si responsabilitate, deoarece nici procurorii sau judecatorii nu sunt deasupra legii.

Lupta pentru consolidarea statului de drept nu se termina niciodata, necesitand o monitorizare continua, cetateni angajati si o presa libera", au continuat acestia.

"Acolo unde se intrunesc aceste conditii tarile sunt in siguranta, cetatenii prospera, iar economiile se dezvolta", se spune in scrisoare.


Sâmbătă, 26 septembrie 2015

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20454084-organizatiile-pentru-romani-din-sua-cer-vicepresedintelui-american-joe-biden-sprijine-presedintele-iohannis-consolidarea-statului-drept-romania.htm
Anto
25 sep 13:45
+0
VOTURI
-0
In "cazul" anuntul telefonic s-a fortat logica si legea.Care e diferenta intre interzicerea unei rubrici si cenzura ?

Câtă vreme va exista o cerere, se va găsi şi oferta. Iar a interzice publicitatea la acest serviciu pe un canal nu faci decât să o muţi pe altele.

Cauta pe google după escorte, sex, masaj erotic etc, şi vei găsi sute de site-uri de intermediere a serviciilor, multe în afara ţării, la care nu va ajunge nimeni, niciodată, să le închidă. Apoi mai exista stâlpii de pe străzi, autoturismele personale, zidurile care pot servi de suport pentru anunţuri.

Oricât de nemulţumiţi de orientările liberale ale Codului penal ar fi unii poliţişti sau procurori, nu vor putea închide nici tot Internetul si nici nu vor putea să interzică sexul...

Cat despre moralitate,intr-o tara unde se fura banii cu sacul si suntem mintiti si manevrati zilnic cu nerusinare,e cam deplasat sa te legi de... prostitutie.

Va urez un sex sanatos si o gandire normala !
Genoveva Mihai
18 sep 16:58
+0
VOTURI
-0
Da bine ma Anuntule, de ce nu v-ati luat un Cod penal si un Cod de procedura penala, sa formulati plangere impotriva Parchetului pentru Abuz in serviciu, asta doar ca intr-un final sa detineti de la o instanta de judecata penala o Decizie cu care sa va adresati CEDO?????
Florian Chelu
13 sep 15:35
+0
VOTURI
-0
Eugene Ionesco - Cântăreaţa cheală si Anuntul Telefonic
................................................................................................
Domnul Smith: Toţi Bobby Watsonii sunt comis-voiajori.
Doamna Smith: Grea meserie! Şi totuşi ies bani frumoşi.
Domnul Smith: Da, când nu e concurenţă.
Doamna Smith: Şi când nu-i concurenţă?
Domnul Smith: Marţea, joia şi marţea.
Doamna Smith: Oho! trei zile pe săptămână? Şi ce face Bobby Watson atunci?
Domnul Smith: Se odihneşte, doarme.
Doamna Smith: Păi de ce nu lucrează în astea trei zile, dacă tot nu-i concurenţă?
Domnul Smith: De unde vrei să le ştiu eu pe toate? Nu pot să răspund la toate întrebările tale idioate.
............................................................................................................
Comunicat Ministerul Public 7 aprilie 2015:

Obţinerea de beneficii din urma prostituţiei este susţinută şi de faptul că, în cadrul rubricii „Matrimoniale” erau 4 (?) subsecţiuni: Ea Caută Partener; El caută parteneră; Saloane masaj erotic; Prieteni, Căsătorii; Diverse, astfel, se poate observa că subsecţiunea: „Ea caută partener” a fost creată în mod distinct, fiind destinată unui alt scop decât cel pentru care, un observator obiectiv ar crede că a fost înfiinţată rubrica „Matrimoniale”
..........................................................................................................................
Eugene Ionesco - " Un funcţionar public nu face glume."
George Ionescu
10 sep 20:47
+0
VOTURI
-0
Statul a cheltuit un milion de lei şi doi ani de anchete ca să descopere că prostituţia se face şi prin mica publicitate. Printre „proxeneţi” – o femeie de serviciu care cumpăra prezervative la un salon de masaj, o studentă care-i organiza agenda unei fete, un ziar de mică publicitate...

Ancheta asta este rezultatul muncii unei secții întregi de poliție (Secția 1) care în ultimii doi ani a cheltuit (după cum susțin sursele mele) peste un milion de lei (trei sferturi cică reprezintă numai costurile interceptării convorbirilor telefonice dintre cercetați) ca să „destructureze” această „mare rețea de proxenetism”. Rezultatul acestei munci este trimiterea în judecată a 44 de „acuzați de proxenetism și înlesnire a prostituției”.

Pe lângă Anunțul telefonic, între acuzați figurează și o studentă care câștiga și ea un ban cinstit organizându-i activitatea prostituatei care o angajase (îi ținea agenda, răspundea la telefoane și-i programa clienții), o femeie de serviciu de la un salon de masaj care cumpăra și prezervative pentru… clienții care doreau finalizare, și tot așa.

Adică acuzații sunt pe alocuri salariați ai „victimelor” – așa cum sunt considerate prostituatele în acest dosar în care anchetatorii admit că prostituția a fost dezincriminată, dar consideră că trebuie combătută, pentru că e o activitate care conduce la descompunere morală și că proxenetismul este cea mai joasă formă de parazitism social. Înțeleg că ar fi și câțiva proxeneți pe bune prinși în dosar, deși și acolo e discutabilă situația, dat fiind că organizarea saloanelor de masaj, care adesea sunt transformate în bordeluri, scapă deocamdată brațului lung al legii.

Totuși, ancheta asta nu face vreo descoperire revoluționară, nici nu recuperează vreun prejudiciu economic important: da, fetele sau colaboratorii lor postau anunțurile pe site, le plăteau cu car
Geo Voicu
06 sep 17:44
+0
VOTURI
-0
Un milion de lei cheltuiţi şi doi ani de anchete ca să aflăm că prostituatele îşi racolau clienţi la mica publicitate


Ancheta asta este rezultatul muncii unei secţii întregi de poliţie (Secţia 1) care în ultimii doi ani a cheltuit (după cum susţin sursele mele) peste un milion de lei (trei sferturi cică reprezintă numai costurile interceptării convorbirilor telefonice dintre cercetaţi) ca să „destructureze” această „mare reţea de proxenetism”. Rezultatul acestei munci este trimiterea în judecată a 44 de „acuzaţi de proxenetism şi înlesnire a prostituţiei”.


Pe lângă Anunţul Telefonic, între acuzaţi figurează şi o studentă care câştiga şi ea un ban cinstit organizându-i activitatea prostituatei care o angajase (îi ţinea agenda, răspundea la telefoane şi-i programa clienţii), o femeie de serviciu de la un salon de masaj care cumpăra şi prezervative pentru… clienţii care doreau finalizare, şi tot aşa...http://www.dollo.ro/2015/09/prostitutie-legalizare-proxenetism/
Victor Tanase
17 aug 13:47
+0
VOTURI
-0
Anuntul Telefonic acuzat in urma unui... denunt !
- Cine a comandat denuntul ?
- Ce interese mafiote urmaresc sa fie desfiintata o firma romaneasca de succes ?
- Ce bulibasa stabileste cine are voie si cine nu...sa vanda morcovi la piata ?
Necula
12 aug 18:43
+0
VOTURI
-0
- Aveti dreptate, rubrica Matrimoniale, din punct de vedere semantic,nu e cea mai inspirata denumire.

- In Belgia,tara dvs de adoptie,se numeste mai clar: Contacte Erotice !
(vezi situl www.koopjeskrant.be)

- Fiind acolo,va propun sa dati in judecata site-ul pe motiv ca incurajeaza...prostitutia.

Va urez succes la proces
Cezar Nedelcu
11 aug 22:44
+0
VOTURI
-0
Miroase ciudat aceasta acuzatie !

Din moment ce ...numai sitului anuntului telefonic i se interzice o rubrica si altor 50 de situri nu...apar niste intrebari firesti

- De ce justitia intervine in jocul liberei concurente ?
- Ce lege a incalcat... numai Anuntul Telefonic ?
- Cine poate ignora Constitutia reintroducand pe sest...Cenzura ?
Matrimoniale ?
11 aug 15:02
+0
VOTURI
-0
Foare bine a procedat justitia romana. Anuntul.ro promova prostitutia, nu o mai dati cotita. Pai ce legatura aveau acele sute de anunturi pentru sex cu o rubrica de MATRIMONIALE ?

Cuvantul matrimoniale face referire directa la casatorie, nicidecum la SEX domnilor. Cine se va grabi sa comenteze offtopic, il rog mai intaii sa deschida un dictionar al limbii romane.

Daca anuntul.ro publica contra cost anunturi destinate adultilor, anunturi in care se descria clar meniul oferit de prostituate, mi se pare normal sa fie urmarit penal intrucat promova prostitutia, INTERZISA in Romania.

Ca sa intelegea si cei cu 8 clase, si redactia anuntul.ro, orice site care ar publica anunturi referitoare la vanzarea de droguri, postul ilegal de arme, etc... ar fi urmarit penal intrucat drogurile sunt ILEGALE, precum prostitutia.

Cautati exemple de site-uri serioae de relatii matrimoniale ?

http://www.sentimente.ro
http://www.matrimo.ro
http://www.casatorie.ro

si lista ar putea continua.

In rezumat ! NU confundati cuvintele MATRIMONIALE si SEX.
Dragos Pop
11 aug 14:47
+0
VOTURI
-0
Cazul e nasol si repetabil !

- Maine vine politia la Autovit.ro

- Cere IPuri,emailuri si alte date stocate ale clientilor pe motiv ca... unii vand masini furate.

- Poimaine sunt acuzati ca sunt partasi la furturi de masini.
Ca,de fapt,prin infiintarea rubricii "Vanzari autoturisme Mercedes" au inlesnit furturi in valoare de 3 milioane de euro...

- Prin faptul ca percepeau 10 lei/anununt,erau evident partasi la ...

- Urmeaza desfiintarea rubricii si obligatia de a plati milioanele de euro !

Politistul e avansat iar situl desfiintat prin poprirea conturilor....

Romanica e vesela...alt site ii ia locul !
Andrada
31 iul 19:51
+0
VOTURI
-0
O mare mizerie acuzele astea! Probabil ca doar asa se poate scoate un concurent puternic de pe piata. E trist ce se intampla intr-o tara democratica...
Cetateanul turmentat
26 iul 23:21
+0
VOTURI
-0
Statul nu face altceva decat sa piarda bani prin actiunile politiei.Cauta fetitele in ziare si ele se fataie chiar in fata lor pe strada.
Cei de la ANUNTUL percepeau 7 lei pentru publicare,jumatate din suma o plateau statului ca impozit !
Toata chestia e dubioasa...cine e in spatele actiunii ?
Bogdan Georgescu
10 iul 08:59
+0
VOTURI
-0
Mi-a placut comentariul domnului Vasea care este foarte adevarat si il redau integral mai jos
Costinescu Vasea · Politehnica University of Bucharest
adevaratii proxeneti sunt procurorii. Evident ca fetele alea care puneau anunturi luau painea de la gura saloanelor de masaj erotic la care sunt abonati politistii si procurorii. toate femeile alea care faceau bani fara proxenet i-au deranjat pe marii furnizori de fetite din capitala asa ca au trimis cativa procurori sa rezolve concurenta. cu ce se ocupa jegurie astea de oameni care sunt platiti din bani public, e incredibil.
Laur
04 iun 10:50
+0
VOTURI
-0
Azi primul ziar Anunțul Telefonic, de acum 25 de ani.
Vă ‘anunț’ o chestie interesantă pentru nostalgici sau pentru cei care v-ați născut după ’90 și sunteți suficient de curioși să vedeți cum era lumea înainte de voi.
Azi cine cumpără cel mai mare ziar de anunțuri din București, Anunțul Telefonic, primește, pe lângă ediția curentă, în care se găsesc 18.843 de anunțuri la zi, și un mic cadou aniversar, o retipărire a primei ediții, de acum 25 de ani, în care puteți vedea ce vindeau cumpărau și schimbau bucureștenii imediat după Revoluție.
Pentru cei care nu sunt în București, sau pentru cei cărora le place doar online, va exista și o variantă digitală pe anuntul.ro a editiei din 7 iunie 1990, zoso.ro
Mircea
06 mai 18:20
+0
VOTURI
-0
Je suis anuntul.ro by Cristian Stan
Firma care administrează unul dintre cele mai populare site-uri de mica publicitate, anuntul.ro, este urmărită penal pentru proxenetism, deoarece a acceptat (de facto a tolerat) publicarea de către utilizatorii săi a unor anunțuri prin care își racolau clienți pentru prostituție.

Asta îmi seamănă foarte mult cu dosarele penale de trafic de droguri. Dacă sunt 5 prieteni și le vine ideea să se drogheze, îl trimit pe unul dintre ei să cumpere droguri, atunci acesta din urmă este traficant, în sensul legii. Este metoda clasică a Poliției și Parchetelor din România de a obține câteva sute (mii) de condamnări pentru trafic de droguri, de a justifica banii destinați luptei împotriva drogurilor dar fără a se atinge cu adevărat de un traficant.

Acum, au trecut la prostituție. Oare faptul că în popor este denumită “cea mai veche meserie din lume” nu le spune nimic acestor idioți care ne guvernează? Prostituția nu va dispărea pentru că ai închis un site, nici pentru că așa își dorește Patriarhul sau Ponta (deși ar fi ironic ca tocmai El să își dorească asta) sau vreun procuror. Cât timp cineva e dispus să plătească pentru sex iar altcineva e dispus(ă) să facă sex pentru bani, cei doi se vor întâlni cumva.

Închiderea rubricii de anunțuri erotice de pe anuntul.ro nu doar că nu va stârpi fenomenul, dar îl va agrava. Dacă prin acest site orice fată putea să dea un anunț și să își găsească clienți în mod direct, acum ea va avea nevoie de adevăratele rețete de proxenetism. Un alt aspect interesant este că Statul român avea o problemă cu anunțurile de pe anuntul.ro, unde firma urmărită penal platește taxe pentru banii încasați. Astazi, însă, văd că există în continuare toate celelalte site-uri care taxează fetele la negru. Ba mai mult, publi24.ro de exemplu menține politica editorială pentru care proprietarii site-ului anunt
Alin
08 apr 22:39
+0
VOTURI
-0
Selectam Dezvoltatori Afacere !!!! Locuri Limitate !! OFERTA DE MUNCA !! PROIECT NOU; PART- TIME - DIRECT PE INTERNET Acest proiect vizează piața americana de cărți electronice ( E-Book ) Oferim curs gratuit și complet de instruire sub forma unor lecții prin e-mail. Se oferă contract de comision ! Plata câștigurilor realizate este garantata prin contract legal de către EPUBLISHERS.SRL Cerințe - Persoane serioase - Cunoștințe minime PC - Timp de lucru 2-3 ore / zi Daca doriți s-a colaboram va rog sa cereți : "Info" la alin_l21@yahoo.com
gabi
08 apr 12:27
+0
VOTURI
-0
pai sa-i ia si pe astia de libertatea, can-can, click si alte petarde de ziare de prostesc populatia .
Nelutzu
08 apr 11:32
+0
VOTURI
-0
Cred ca cel mai bine ar fi sa se legalizeze violul sa scapam de-o grija si sa fie obligatoriu mersul la biserica de doua ori pe zi si o taxa pe laba care sa intre in bugetul BOR.
Cris
07 apr 15:15
+0
VOTURI
-0
Si aia fraieri de la Anuntul.ro ca nu au pus titlul rubricii "Prietenie" si subrubrica "Ea cauta prieten" (de conversatie, nu de futai) si era totul OK.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE