Proprietarul mall-ului AFI Cotroceni construieşte un ansamblu rezidenţial în BucureştiDezvoltatorul imobiliar AFI Europe, controlat de miliardarul israelian Lev Leviev, a anunţat oficial că vrea să înceapă anul viitor construcţia primului său ansamblu rezidenţial din România pe o parte din terenul de 12,5 hectare al fostei platforme Laromet din Bucureştii Noi, unde este programată şi construcţia celui de-al doilea mall dezvoltat de AFI în Bucureşti.

AFI Cotroceni
AFI Cotroceni
Foto: www.bucurestiul.net

Plănuim să demarăm lucrările la AFI Braşov, care constă într-un centru comercial de 40.000 mp şi 25.000 mp de spaţii de birouri. Mai mult, ne aşteptăm să începem anul viitor primul nostru proiect rezidenţial din România, AFI City, în Bucureştii Noi. Suntem în continuare în căutare de noi oportunităţi similare celei din Braşov", a declarat David Hay, CEO AFI Europe România, potrivit Capital.ro.

Între timp, compania a început lucrările la al doilea său proiect de birouri din România, în cartierul Rahova. AFI Europe ridică aici un complex cu o suprafaţă de 50.000 mp.

Etichete: afi, afi bucuresti, locuinte afi, proiecte afi

0/2 COMENTARII
volksbank
22 Nov 13:41
+0
VOTURI
-0
Mega Mall apartine de fapt firme Nepi Africa de Sud.
vlad
22 Nov 10:56
+0
VOTURI
-0
Mega Mall nu apartinea tot de astia de la AFI? hmm

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE