Prostituatele funcţionarului reţinut:Fetele urmau să întreţină relaţii sexuale cu "un domn ministru"Horia Vlad Damian, expert al Direcţiei de Urbanism din Primăria Sectorului 3, folosea ca prostituate două femei. Cele două au făcut dezvăluiri inedite în faţa procurorilor. Interceptările făcute de procurorii din Parchetul Capitalei dezvăluie faptul că cele două prostituate ale funcţionarului urmau să presteze servicii sexuale şi pentru un ministru.

Prostituatele functionarului retinut:Fetele urmau sa intretina relatii sexuale cu "un domn ministru"
Prostituatele funcţionarului reţinut:Fetele urmau să întreţină relaţii sexuale cu "un domn ministru"
Foto: Grup RC

Horia Vlad Damian va afla joi dacă va fi arestat preventiv. Expertul este acuzat de luare de mită, trafic de influenţă şi proxenetism.

Totul a început în această vară, atunci când un bucureştean a făcut un denunţ la Parchetul Capitalei în care arăta că Vlad Damian i-a cerut bani şi alte foloase, în schimbul intervenţiei la funcţionari publici din Poliţia Locală Sector 3 - Biroul Disciplina în Construcţii, pentru a nu fi sancţionată contravenţional sau a-i fi redus cuantumul amenzii pe care trebuia să o primească pentru nerespectarea prevederilor legale în ce priveşte construcţia unui imobilul, scrie adevarul.ro.

În timpul cercetărilor, procurorii au constatat că Damian se ocupa, în timpul liber, şi cu proxenetismul. Mai exact, acesta ar fi pus două tinere să se prostitueze, obţinând astfel diverse sume de bani. Tinerele întreţineau relaţii sexuale cu clienţi într-un imobil pus la dispoziţie de către angajatul Primăriei Sectorului 3.

Procurorii spun că Horia Damian a început afacerea cu o singură fată. Apoi s-a extins şi a mai racolat o tânără. "No... am discutat eu un pic o chestie, i-am explicat o treabă, i-am zis că tu eşti o persoană deosebită raportat la mine, ştii? Am o relaţie, o anumită relaţie cu tine, că tre' tu să mai vii pe acolo când o să fie şi alte fete, ştii? Am luat-o aşa, ştii?".

Primele probleme au apărut imediat după ce a racolat pe cea de-a doua fată: "Şi am o vagă impresie că astea două se cam iubesc. Sincer", îi explica acesta unui prieten.

Funcţionarul-proxenet se plângea şi de probelemele pe care le avea cu recrutarea de amatoare pentru a lucra în industria sexului plătit :" Că asta este exact chestia opusă la video. La video îţi trebuiau fete, aici trebuie foarte mulţi clienţi".

"Ţi-am zis că am dat un anunţ în ziar şi au venit vreo două gagici, una chiar stă apropiat de noi, aşa, dar p ...la mea, e gravidă şi asta... are 4 luni şi s-a făcut dublu... la revedere", a explicat cum racola fetele.

După discuţia cu amicul său, Horia Damian a trecut la treabă. Primii clienţi au fost apropiaţii şi prietenii săi, pe care i-a trimis să facă sex, pe bani, cu cele două prostituate: Angelica şi Veronica-Georgiana.

Atunci când a fost audiată, Angelica a recunoscut totul în faţa procurorilor. Ea a spus că ar fi fost chiar ameninţată şi agresată fizic de Horia Damian în mod repetat. Angelica a spus că iniţial cei doi erau prieteni, deşi funcţionarul era însurat, dar relaţia s-a transformat în afacere.

"Începând cu martie 2015, Horia mi-a spus că are probleme la serviciu şi că nu mai face bani aşa de mulţi ca înainte, când avea multe proiecte în lucru la Primăria Sector 3. Din câte ştiu eu el era inginer proiectant urbanism la această Primărie. Astfel mi-a propus să facem împreună un videochat ca afacere. Mi-a spus că eu trebuie să îl ajut în această afacere cu fetele, să am grijă de ele, să nu plece, să le conving să facă videochat şi să încasez banii de la clienţi", a povestit femeia.

Damian ar fi cumpărat două calculatoare echipate complet pentru videochat, 3 canapele şi diferite decoraţiuni pentru studio. Angelica se ocupa şi de recrutare, aşa a descoperit-o pe Veronica-Georgiana, o prietenă din copilărie. "Era nervos, se supăra pe mine pentru că nu câştigă bani cu videochat-ul, iar atunci când eu i-am spus că renunţ m-a ameninţat că va merge la familia mea şi le va prezenta poze cu noi doi în ipostaze foarte intime, dar şi cu activitatea mea pe videochat. Fiindu-mi ruşine şi frică de familie am fost de acord să continui activitatea de videochat", a povestit Angelica.

Fetele au fost puse să lucreze pentru un site de videochat pentru lesbiene.

Angelica a mai spus că de multe ori Damian era agresiv, şi că o dată chiar a plecat de la acesta. Ea s-ar fi întors după ce a fost şantajată că imaginile cu ea, în ipostaze indecente, vor fi făcute publice. Femeia a dat detalii şi despre Cosmin, un amic al funcţionarului, care ar fi fost asociat cu acesta în afacere. "În cursul acestei luni, acum o săptămână sau două, într-o seară, Horia a venit la studio cu Cosmin şi alte două fete, necunoscute. Cu două zile înainte Horia îmi spusese că trebuie să vină cu un domn important de la minister cu care se aflase în relaţii de afaceri şi dorea să îl facă să se simtă bine aducându-i două fete cu care să facă sex. În cele din urmă nu a venit domnul de la minister, iar una dintre fete a plecat".

"Cosmin şi Horia au rămas cu una dintre fete, pe care nu pot să o descriu exact. Îmi amintesc că avea părul blond închis. Nu-i ştiu numele. I-am auzit pe Cosmin şi pe fată când făceau sex. Despre fata asta, chiar zilele trecute, Horia mi-a spus că e bună, că ia 250 euro pentru o partidă de sex, că a găsit-o Cosmin şi că în viitor el şi prietenul lui vor să găsesască mai multe fete care să se prostitueze, câştigul fiind mai mare faţă de videochat".

Veronica-Georgiana a povestit că a întreţinut acte sexuale cu diferite persoane în imobilul pus la dispoziţie de către Damian în schimbul unor sume de bani cuprinse între 100-200 de lei, pe care le împărţea cu acesta. Ea a mai declarat că a fost ameninţată de inculpat cu dezvăluirea către familia ei a activităţilor de prostituţie şi videochat, pentru a o determina să nu renunţe la "afacerea" demarată de inculpat.

"Am întreţinut relaţii sexuale fără a îmi da nici suma de bani cu Horia si Angelica în acelaşi timp ocazie cu care Horia ne-a înregistrat audio-video. Un alt motiv pentru care îmi era teama sa plec era acela de a nu face publice pe internet imaginile video din momentul in care întreţineam relaţii sexuale. In jurul datei de 20 octombrie Horia i-a spus Angelicăi să plecam pentru ca urmează să vină alte doua fete care trebuiau sa întreţină relaţii sexuale cu un domn ministru cu care Horia avea de încheiat nişte afaceri", a spus femeia.

"Cunosc de asemenea că Horia a luat legătura cu o fata pe nume Irina pentru a se angaja la salonul acestuia de masaj erotic insa nu ştiu ce au făcut pana la urma. Ştiu că şi Angelica a purtat şi are in prezent discuţii cu Irina pe tema angajării, deoarece în prezent Horia este foarte intresat să mai aducă fele la salon. Cat timp am lucrat la Horia la salonul de masaj si la videochat am lucrat fără contract de munca, insa el mi-a asigurat cazarea si masa zilnic", a mai povestit femeia.

Mai multe detalii şi interceptări, pe adevarul.ro.

Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) au făcut, miercuri, percheziţii în biroul expertului de la Direcţia Urbanism din Primăria Sectorului 3 suspectat de fapte de corupţie, dar şi la locuinţa acestuia.

Oficiali din DGA au declarat, pentru Mediafax, că percheziţia de la Primăria Sectorului 3 a fost efectuată într-un dosar instrumentat de Parchetul Tribunalului Bucureşti.

Surse judiciare au declarat că angajatul de la Primăria Sectorului 3 este suspectat de luare de mită în legătură cu o lucrare.

Anunţul privind percheziţia de la Primăria Sectorului 3 a fost făcut de primarul Robert Negoiţă, pe pagina sa de Facebook, însă edilul a spus că acţiunea este a Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA).

Expertul de la Direcţia Urbanism din cadrul Primăriei Sectorului 3, suspectat de luare de mită şi de proxenetism, a fost reţinut miercuri.

Etichete: luare de mită, proxenetism, Sectorul 3

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h